Leonardo DiCaprio már kisfiúként megérdemelte volna az Oscart! Íme, a bizonyíték

Forrás: Instagram/theacademy -
Matthew McConaughey színészkedés Oscar-díj kisfiú Leonardo DiCaprio arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zabálnivaló gyerekkori fotósorozat látott napvilágot Leonardo DiCaprióról. A kis szőkeség kilenc különböző arcát mutatta meg. Döbbenetesen kreatívan pózolt, már akkor is igazi tehetség volt!

A mostanában eléggé elhanyagolt külsejű Leonardo DiCaprio nagyon cuki kissrác volt, aranyszőke haja huncutul lógott a szemébe. A képekről tisztán látszik, hogy már akkor is élvezte a szereplést.

Forrás: Instagram/theacademy

Kijelenthetjük, hogy vérében volt a színészkedés, egy cseppet sem jelentett számára problémát, hogy grimaszoljon, merengjen vagy éppen sármosan szuggerálja a kamerát. Mi mindenképp Oscarral jutalmaznánk a kis Leót (és persze a nagyot is)!

A színész ugyanis idén sem gazdagodott a filmakadémia rangos díjával. A legjobb férfi főszereplőnek járó díjat kollégája, Matthew McConaughey vitte el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.