transzvesztita színész Stohl András Őrült nők ketrece átváltozás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legújabb szerepe kedvéért nővé alakult Stohl András, az Alföldi Róbert rendezésében színpadra állított Őrült nők ketrece című musicalben.

Az Átrium Film-Színházban Stohl András és Hevér Gábor főszereplésével kétségkívül a nyár legjobban várt budapesti színházi bemutatója lesz Az őrült nők ketrece, amelyben Csobot Adél is szerepet kapott. A Fókusz elsőként lehetett jelen a főpróbán.

„Szuper szerep, de nagyon nehéz. Nagy ajándék színészileg, de sok a hibafaktor. Gyors öltözések, parókaváltások, takra kell működni. Amikor nekifogtunk, azt gondoltam, nehéz transzvesztitát játszani, de megszerettem ezt a figurát" – mondta Stohl.

Az őrült nők ketrece

Jerry Herman és Harvey Fierstein többszörös Tony-díjas musicaljének, Az őrült nők ketrecének története egy transzvesztita mulatóban játszódik, amelynek tulaját Hevér Gábor, a sztárját Stohl András játssza. A történetben természetesen van romantikus szerelemi szál, lesznek csalódások és harc az elfogadásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.