Modellből színésznő - támad az új generáció!

Forrás: Northfoto -
Irina Shayk Palvin Barbara Suki Waterhouse Kate Upton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még alig tettük túl magunkat a tényen, hogy Hollywood időnként szépséges modellekkel pótolja a színésznőkből (esetleg) hiányzó Vénusz-faktort, amikor támad az új generáció. Palvin Barbi filmjét, a Herkulest csütörtöktől játsszák a hazai mozik, ennek kapcsán összeszedtük a legfrissebb modellgeneráció mozival kacérkodó tagjait.

Kate Upton

Viráglány-fazonján csak derülni lehetett - különösen, amikor Cameron Diaz szimplán "Csöcsikének" nevezi a világbékét és szeretetet hirdető lányt A csajok bosszújában. Más kérdés persze, hogy azért érezzük a modellből lett színésznő alakítását hitelesnek, mert önmagát adja, vagy azért, mert tényleg jó... Egy biztos, öniróniája van - és ez már fél siker!

Forrás: AFP

Irina Shayk

Cristiano Ronaldo - akiről nemrég megírtuk, hogy édesanyja nehezen fogadta el érkezését - barátnője Palvin Barbihoz hasonlóan a Herkulesben domborít, de már azt nyilatkozta, hogy szeretné gyakrabban kipróbálni magát a kamera előtt. Saját magát már többször alakította, többnyire gusztusos képsorokon mutatott be falatnyi fürdőruhákat, egy ízben pedig egy videojátékban menekült ezerrel (The Run). A hölgy csillagjegye Bak - így kétségünk sincs afelől, hogy maximális erőbedobással fogja teljesíteni a maga elé kitűzött feladatot.

Forrás: AFP/Ben Stansall

Suki Waterhouse

Modellként olyan márkák arcaként láthattuk, mint a Marks & Spencer, de ami talán ennél is irigyeltebbé teszi, hogy jelenleg Bradley Cooper barátnője. Ő a felsorolt szuperszépségek közül a legtapasztaltabb forgatás terén, hiszen nem kevesebb, mint öt filmben szerepelt a szőke szépség.

Forrás: AFP

A lázadót még forgatják, várhatóan 2015-ben kerül a nézők elé, az Ahol a szivárvány földet ér és a Pusher előtt egy rövidfilmben és egy tévészériában is szerepet kapott. A tehetségnek annál beszédesebb bizonyítéka mi lehetne, mint az, hogy a rendezők újra és újra fantáziát látnak abban, hogy kamera elé állítsák.

Palvin Barbi

Forrás: Northfoto

Kedvencünket hagytuk a végére: Palvin Barbi is színésznőként debütál a Herkulesben. Az Origo itt részletesen elemzi, mennyire ügyesen oldja meg a színészi feladatokat a reklámfilmekben - azt pedig bátran kijelenthetjük, hogy a játékos, provokatív szépség angyalarca jól mutat majd a kosztümös filmben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.