Hoppá! Így néznek most ki a Twin Peaks szereplői

Forrás: facebook/Kyle MacLachlan -
gyilkosság retro David Lynch Twin Peaks sorozat Laura Palmer Cooper ügynök Lara Flynn Boyle Kyle MacLachlan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Retróban utazunk! A héten az M1 újra képernyőre tűzte a '90-es évek kultsorozatát, a hátborzongató gyilkosságról szóló Twin Peakset. Mi pedig megmutatjuk nektek, hogyan néznek ki most az akkori szereplők.

A Laura Palmer meggyilkolásáról szóló sorozat sokaknak emlékezetes maradt. A Twink Peaks újítást hozott a sorozatkészítés történetében. A művészi igényességgel és számtalan rejtéllyel fűszerezett misztikus történet egy kisváros életét mutatja be, amit egy brutális gyilkosság felkavar. Az ügy kapcsán pedig kiderül, hogy mindenkinek van takargatni valója. A karaktereket remekül választották ki a film készítői, David Lynch és Mark Frost. Mi pedig azt mutatjuk meg nektek, mennyit változott a jóképű Bobby, vagy a tinilányok akkori plátói szerelme, Cooper ügynök.

A Dale Coopert játszó 55 éves Kyle MacLachlant azóta már jó pár filmben láthattuk, például a Szex és New Yorkban, ahol Charlotte férjét alakította vagy a Született feleségekben, ahol szintén férjet játszott. A színész az eltelt évek alatt szinte mit sem változott, még mindig fiatalos és jóképű.

Forrás: facebook/Kyle MacLachlan

A meggyilkolt Laura pasiját alakító fiatal vagány srácot, Bobby Briggset a most 47 éves Dana Ashbrook játszotta, aki ősz hajszálakkal is ugyanolyan sármos, mint fiatalkorában.

Forrás: facebook/Dana Ashbrook

A kisvárosban a legjobb csaj az egzotikus Jocelyn Packardot alakító Joan Chen volt. Még Coop ügynök is felkapta rá a fejét, amikor először meglátta. A titokzatos nő a sorozatban a helyi sheriffel szűri össze a levet.

Forrás: AFP/Ed Jones

A halott Laura legjobb barátnőjét, Donna Haywardot alakító Lara Flynn Boyle volt, aki bár sokat tudott a meggyilkolt lány kesze-kusza ügyeiről, a nyomozást érdemben nem segítette. A színésznő a Men in Black - Sötét zsaruk 2. részében is feltűnt.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A többi szereplőről összehasonlító képeket IDE KATTINTVA láthatsz!

Így néz ki most a Macskajaj Dadanja - „Pittbull" egészen kikupálódotthttp://www.life.hu/kult/20140717-igy-nez-ki-most-a-macskajaj-cimu-film-gengsztere-a-dadan-karambolot-alakito-srdjan-todorovic.htmlAz emlékezetes kultfilm egyik legjellegzetesebb alakját, a Dadan Karambolót alakító Srdjan Todorovicot kutattuk fel nektek. Felismernétek?Kult--Felnőtt! Ilyen most a Macskajaj Zaréjahttp://www.life.hu/kult/20140711-az-emir-kusturica-altal-rendezett-macskajaj-cimu-film-zareja-florijan-ajdini-szinesz-igy-nez-ki-most.htmlA Emir Kusturica által rendezett Macskajaj című film joggal írta be magát a kultalkotások közé. A filmet pont az ezredforduló évében mutatták be, azóta eltelt 14 év és most utánajártunk, hogyan néz ki Florijan Ajdini, az akkor még kamaszfiút, Zare Destanovot alakító színész.Kult--Már 35 éves a Váratlan utazás egykori Sara Stanley-je - így néz ki mosthttp://www.life.hu/kult/20140711-a-varatlan-utazas-sara-stanley-je-sarah-polley-35-eves-sikeres-rendezo-es-szineszno-kanadaban.htmlA Váratlan utazás című kanadai sorozatban Sara Stanley-t játszó színésznő, Sarah Polley ma már befutott rendező.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.