Paris Hilton Fred Durst Pamela Anderson Hulk Hogan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten került a mozikba a Szexvideó című film, amelyben Cameron Diaz huncutkodik a pasijával otthon a kamera előtt - majd keresi kétségbeesetten az eltűnt felvételt. Persze vannak hírességek, akikkel ez nemcsak egy vígjátékban, hanem az életben is előfordult: közülük gyűjtöttük össze a legnevezetesebb eseteket.

Pamela Anderson

Kis túlzással a világ a házi szexvideó fogalmával 1995-ben ismerkedett meg, amikor Pamela Anderson kebelcsoda és színésznő, valamint Tommy Lee rockzenész a nászútjukon készített egy ilyet, amit elloptak tőlük, és kiszivárogtatták a sajtónak. Korábban ugye a képrögzítési eszközök sem voltak még igazán széles körben elérhetők ahhoz, hogy párok (és hírességek) otthon ilyesmiket gyártsanak, no meg nem létezett a felület, amin mások megtekinthették volna a megszerzett jeleneteket. Maximum a bulvárújságokba tudtak betenni belőlük egy-két kitakart, homályos képkockát, na bumm. Aztán jött az internet, körülbelül pont Pamela Andersonék videója idején, azóta pedig önálló műfajjá vált a celeb-szexvideó.

Forrás: AFP

Paris Hilton

A műfaj leghíresebb és a statisztikák szerint legtöbb ember által megnézett darabját Paris Hilton állította elő 2004-ben egy párizsi szállodában, ahol az akkori fiújával, Rick Salomonnal vették fel a szeretkezésüket a kamera éjjellátó funkciójának segítségével, vagyis szép zöld képekben. Máig nem tudni, pontosan hogyan került a sajtóhoz a felvétel, valószínűleg a hírnévre vágyó és Paris Hilton oldalán nem sok sót megevő Salomon adhatta el jó pénzért, de igazából Paris Hilton járt jól vele. Eleinte tagadta, hogy ő lenne a felvételen, majd beismerte a dolgot, és inkább megpróbálta kamatoztatni a nagy hírverést, sikerrel. Korábban csak a mesés öröksége és a vad bulizásai miatt volt ismert, a szexvideója óta viszont egyfolytában tévéshow-kban szerepel, divatkollekciókat ad ki, modellkedik, sőt még énekesi és színésznői karrierbe is belevágott (bár e két utóbbit inkább felejtsük el).

Forrás: AFP

Fred Durst

A Limp Bizkit frontembere leginkább a kilencvenes években és az ezredforduló környékén volt sikeres és híres, azóta kevesebbet hallani róla. 2005-ben azért sikerült bekerülnie a híradásokba, mert valaki feltöltött egy olyan videót az internetre, amely egy ismeretlen nő és Durst szexkalandját rögzítette. A 2 perc hosszúságú (khm...) felvételt Durst állítása szerint egy szerelő lophatta el tőle, mivel azt ő a számítógépén tárolta és sohasem szándékozta közszemlére tenni. Sőt, olyannyira megviselték az események, hogy a videóját először nyilvánosságra hozó internetes oldalt 80 millió dolláros fájdalomdíjra perelte be, persze sikertelenül.

Forrás: AFP/Patricia Del Melo Moreira

Hulk Hogan

A hírességek szexvideói persze nem csak úgy kerülhetnek nyilvánosságra, ha valaki ellopja őket. Gyakran már eleve azzal a szándékkal készülnek, hogy majd hasznot húzzanak belőlük (esetleg hogy egy feltörekvő sztárocska így érjen el minél nagyobb hírnevet). A híres pankrátor-legenda, Hulk Hogan se gondolta volna, hogy átverés áldozata, amikor egy haverja exneje - akiről régóta tudta, hogy odavan érte, ezért végül ágynak döntötte - levideózta az együttlétet. Aztán szépen eladta jó pénzért a felvételt, az felkerült a netre, Hogan pedig döbbenten tudta meg, hogy eleve ez volt a terv, sőt, az exférj is segédkezett benne. "Rosszul vagyok ettől az egésztől" - nyilatkozta, mi pedig meg tudjuk érteni.

Forrás: AFP

Cameron Diaz

És akkor következzen a filmes apropó - íme, a Szexvideó előzetese:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.