Sandra Bullock lett az év legjobban kereső színésznője

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Robert Downey Jr. Jennifer Lawrence Sandra Bullock vagyon Forbes magazin Hollywood bevétel Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a Forbes magazin 2014-es listája, amely szerint Sandra Bullock a legjobban kereső színésznő Hollywoodban.

A Forbes magazin minden évben meginterjúvolja a hollywoodi berkek neves producereit, sztárügyvédjeit és a filmes ipar más bennfenteseit, hogy megtudja, mennyit szakítottak a sztárok az adott évben. Tavaly Angelina Jolie lett a legjobban kereső színésznő a maga 33 millió dollárjával, idén pedig a Gravitáció és a Női szervek sztárja, Sandra Bullock foglalta el az első helyet 51 milliós bevételével.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Nem kell tehát annyira sajnálni az 50 éves színésznőt, aki ebben az évben szobrocska nélkül tért haza az Oscar-díj-átadóról. Sandrát követi a dobogó második fokán Jennifer Lawrence 34 milló dollárjával, aki az Amerikai botrányon, az X-Men: Az eljövendő múlt napjain és Az éhezők viadala: Futótűz című filmeken kaszált a legnagyobbakat.

Harmadik helyen végzett Jennifer Aniston, aki a Családi üzelmek meglepő sikerének, a Jóbarátok jogdíjainak és más egyéb bevételeinek köszönhetően összesen 31 millió dollár duzzasztja a bankszámláját.

Bár a Forbes magazin kiemelkedő teljesítményként említi Bullock példáját, hozzáteszi, Hollywoodban még mindig jobban keresnek a férfiak a nőknél: az év legjobban kereső színészének megválasztott Robert Downey Jr. idei bevétele 75 millió dollárra rúgott.

Az olasz csapat a legjobban öltözött a focivébénhttp://www.life.hu/trend/20140612-a-brazil-futball-vilagbajnoksagon-az-olasz-labdarugo-valogatott-a-legjobban-oltozott-csapat.htmlAz olasz futball-válogatott stílusosan érkezett meg Brazíliába, a futball-világbajnokság helyszínére. Ennyi helyes pasit egy rakáson! Már alig várjuk, hogy elinduljon ez a viadal!TrendOrigoEzek a filmek fognak idén tarolni - 2014 legjobban várt blockbustereihttp://www.life.hu/kult/20140404-ezek-a-filmek-fognak-iden-tarolni-2014-legjobban-vart-blockbusterei.htmlEzen a héten érkezik a mozikba az új, nagyszabású szuperhősfilm, az Amerikai kapitány: A tél katonája, a Life.hu pedig ebből az alkalomból utánanézett: melyek azok a popcornmozik, amelyek várhatóan a legtöbb nézőt csábítják majd a filmvásznak elé az év hátralévő részében.KultOrigoBoldog szülinapot Sandra Bullock!http://www.life.hu/kult/20140726-sandra-bullock-50-eves-lett-julius-26-an.htmlHa hiszed, ha nem, ma ünnepli 50. születésnapját a ma is bombaformában lévő Sandra Bullock. Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.