Para van! Elfogytak a Sziget-bérletek

Forrás: facebook/ Sziget Festival Official -
Sziget Fesztivál hetijegy napijegy bérlet jegy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 4-től már csak napijegyet lehet váltani a 11-én kezdődő Szigetre, ugyanis a fesztivál történetében először - a kezdet előtt egy héttel - elfogytak a bérletek.

A Sziget történetében először elfogytak a bérletek a fesztiválra – jelentették be a szervezők, majd' egy héttel a kapunyitás előtt. Gerendai Károly szerint már korábban látszott, hogy lényegesen nagyobb az érdeklődés, szerinte „ez a jobb programoknak köszönhető, illetve annak, hogy mostanra értek be az elmúlt évek fejlesztései" – nyilatkozta korábban a főszervező. Az elmúlt évek visszaesése után idén nőtt a magyar közönség érdeklődése és több európai országból is sokkal többen jönnek, mint az előző években. Ez utóbbi okát a főszervező abban is látja, hogy Budapest egyre trendibb a külföldi látogatók körében.

Már építik a Sziget Nagyszínpadát Forrás: facebook/ Sziget Festival Official

A gyorsan érkezőknek még van esélye!

Mostantól tehát csak napijegyet lehet kapni a Szigetre, de 1000 bérlet majd a kapuban vár azokra, akik nem juthattak elővételben jegyhez, vagy megszokásból az érkezéskor szoktak bérletet venni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.