Kihívás minden mennyiségben - vesd bele magad!

Forrás: Thinkstock -
Budapest Park koncert Kihívások Hétvégéje Bikini Balatonkenese Gajdos Tamás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerencséd van! Ezen a héten is akad program bőven, amiből válogathatsz. Először is koncert, koncert és még több koncert, tetejébe pedig a Sziget fesztivál. Ha pedig nem zenére vágynál, egy balatoni sportdzsemborival és a kihívások hétvégéjének programjával is készültünk - az izomláz garantált!

BIKINI KONCERT

Budapest
2014. augusztus 15.

Kihagyhatatlan buli vár rád. A Bikini együttes oltári koncertjét tombolhatod végig a Budapest Parkban. Évről évre új repertoárral indulnak neki a fiúk az országnak. Fogadjunk, hogy neked is van legalább egy nagy kedvenced tőlük. Ha ez mind nem lenne elég, Abaházi Csaba és az RLB fokozza a hangulatot. Már tudod, mit kezdj a péntek estéddel, ugye?

Forrás: Budapest Park

HA SPORT, AKKOR BALATONKENESE

Balatonkenese
2014. augusztus 19-21.
Jelentkezési határidő: augusztus 18.

Volt időd mostanában magadra? Fergeteges sportélmény vár rád a hétvégén, garantált a kikapcsolódás és persze az izomláz is. Kezdésnek crosstréning, folytatásnak futóiskola. A stretchinget próbáltad már? A hajlékonyság érdekében kár lenne kihagyni, elhiheted. Lesz bringatúra, frizbibajnokság, gerinctorna Orosz Anitával, görkori, tollas és még a foci is terítékre kerül. Ami a program nem sportos részét illeti, lesz táncest, tábortűz, csapatépítő játékok. Ez az egész úgy hangzik, mintha újra gyerkőc lehetnél, nem? No de hát egy fergeteges hétvége neked is jár!

PÁLINKA ÉS KOWALSKY MEG A VEGA

2014. augusztus 14.
Budapest

Úgy látszik, ez a hét a koncertekről szól. Ma este a Kowalsy meg a Vega csinál kihagyhatatlan bulit a Barba Negra Trackben. A nyári szezonban végigkoncertezték az országot és momentán az egész szezon legnagyobb fellépésére készülnek. Az ígéretek szerint az este a szív és a szeretet forradalmáról fog szólni. Nem lesznek kérdések, sem elvárások, csakis őszinteség, zene és öröm. Egy kicsiny sziget az élet óriási tengerén. Reméljük, meghoztuk a kedved. Régi és új kedvenceket hallhatsz majd a Rákóczi híd budai hídfőjénél.

Forrás: www.kowa.hu

ROBIN WILLIAMS ÉS AZ ÉBREDÉSEK

2014. augusztus 14-15.
BUDAPEST

Ha nincs kedved koncertre menni, fáradt vagy a sportoláshoz, ülj le és nézd meg az Ébredések című filmet Robin Williams főszereplésével. Nincs olyan, akinek ne lenne kedvenc filmje (az öt kedvencünket mi is összeszedtük), Holt költők társasága, Jó reggelt, Vietnam!, Mrs. Doubtfire... A történtek mélyen megrázták a világot. Mi nagyon szerettük, és ha te is, akkor tarts a Budapest Rooftop Cinemaval. Vetítéssel búcsúznak a színészóriástól. Csütörtökön az ő emlékére egyperces néma csenddel kezdődik a vetítés és filmdrámával folytatódik. Mert „Nem számít, hogy mások mit mondanak, a szavak és az eszmék meg tudják változtatni a világot.” Tarts velük!

KIHÍVÁSOK HÉTVÉGÉJE

2014. augusztus 21-24.
Budapest

"Minden lehetséges!" - ez az IRONMAN szlogenje. Ha eljössz a Kopaszi-gátra a Kihívások Hétvégéjére, megérted, miért. Az IRONMAN hosszú távú triatlonverseny, amin a résztvevők próbára teszik erejüket és felkészültségüket, ráadásul embert próbáló távokon. Hajmeresztően hangzik, nem? Gajdos Tamás, a program egyik fő védnöke így ajánlja a Kihívások Hétvégéjét: "A fő attrakció - Kelet-Európa első IRONMAN triatlonversenye mellett - nem is egy, hanem mindjárt 3 szuper rendezvényt találhattok a Kopaszi-gáton a nemzeti ünnep utáni 4 napban. A 113 km-es triatlon-megmérettetésen részt vevő apukák mellett a család minden tagja számára kínálunk korához, neméhez illő távot, versenyszámot: IRONGIRL 10 km futás a hölgyeknek, IRONKID'S aquatlon ill. futóverseny a gyerekeknek és BeFitRun 6 km a testesebb urak számára. Mindemellett remek hangulatot garantál Harsányi Levente, mint porondmester jelenléte és a profi rendezésen kívül a látványos, sok hasznos sportkelléket is kínáló Expo. Több szakértő kommentátor is segíti a résztvevőket és a nézőket a tájékozódásban, a verseny útvonalán pedig, amely Budapest legszebb részein vezet keresztül, több helyen is találhattok szurkolói pontokat, ahonnan testközelből követhetitek a világ legkeményebb sportolóinak küzdelmét."

Forrás: Thinkstock

INDUL A TOUR DE ESZTERGOM!

2014. július 16.
Esztergom

Bringatúra a rögbipályától Búbánatvölgyig közvetlenül a Duna-parton. Igazi mesebeli út, sík terepen, kerékpárúton, egy-egy izgalmas megállóval. Mire gondolunk? Az egyik állomás a Neuzer kerékpárgyár. Megnézheted, hogyan állítanak össze egy komplett biciklit. Viszont ha ez annyira nem mozgatja meg a fantáziádat, a csodaszép búbánatvölgyi tavak tetszeni fognak, ugyanis ez lesz az első állomás. Ha inkább magányos farkas vagy, egyedül is megteheted a távot, akár fordított irányban is, hiszen a frissítő állomások és útvonaljelzések rendelkezésedre állnak. Nincs is más hátra, mint: "Bringára fel!"

Aranyosak és halálosak - gyilkos cukiságok a mozibanhttp://www.life.hu/kult/20140812-a-galaxis-orzoi-film-premierjen-osszegyujtottuk-azokat-a-szornyeket-akik-cukiknak-latszanak.htmlCicák, nyuszik, kutyusok és mindenféle egyéb kisállatok: az internet tele van a róluk készült édesebbnél édesebb felvételekkel, mi pedig megszoktuk, hogy simogatnivaló kedvencként gondoljunk rájuk. Így annál sokkolóbb és viccesebb tud lenni, ha az a nyuszi egy vérnyúl, a bájos mosómaci pedig hatalmas gépfegyverrel lövi szét mindenki hátsóját a filmvásznon. KultOrigo5 film, amiért sosem feledjük Robin Williamsthttp://www.life.hu/kult/20140812-robin-williamsre-emlekezunk-ot-felejthetetlen-filmjevel.htmlElment Robin Williams, de felejthetetlen filmjei velünk maradnak. Sokszor játszott "szomorú bohócot" - egy-egy különc karaktert, aki humorral oldja meg a konfliktusait - csak aztán a nagy kacagásnak torokszorító gombóc lesz a vége... Nagy színész volt.KultOrigoRájönnél, kit látsz? - 7+1 film, amiben a sztárok felismerhetetlenekhttp://www.life.hu/kult/20140801-osszeallitas-felismerhetetlensegig-elmaszkirozott-sztarokrol-a-filmeken.htmlA filmsztároknak legfőbb értékük az arcuk, és az őket foglalkoztató produkciók is azért csengetnek ki nekik dollármilliókat, hogy azt a bizonyos arcot használhassák a film népszerűsítésére, a nézők becsábítására, minél nagyobb anyagi és szakmai haszon besöprésére. De mi van akkor, ha egy szerep mást követelne? Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.