A galaxis őrzői Kedvencek temetője Fehér isten Gyalog galopp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cicák, nyuszik, kutyusok és mindenféle egyéb kisállatok: az internet tele van a róluk készült édesebbnél édesebb felvételekkel, mi pedig megszoktuk, hogy simogatnivaló kedvencként gondoljunk rájuk. Így annál sokkolóbb és viccesebb tud lenni, ha az a nyuszi egy vérnyúl, a bájos mosómaci pedig hatalmas gépfegyverrel lövi szét mindenki hátsóját a filmvásznon. 

Következzék válogatásunk a mozi leghalálosabb cukiságaiból!

Mosómedve
(A galaxis őrzői)

A Mordály névre hallgató kis mosómaci elsőre rendkívül cuki szőrös állatkának tűnik, de aztán kiderül róla, hogy gátlástalan fejvadász, aki a testőre és társa ("Én vagyok Groot") oldalán járja a galaxist, és szereti a baromi nagy lőfegyvereket, valamint az emberi műtestrészekkel kapcsolatos poénokat. Tudományos kísérletek eredményeként jött létre, rendkívül okos, fittyet hány a szabályokra, de A galaxis őrzőiben néhány kaland után azért jó útra tér.

Nyuszi
(Gyalog galopp)

Arthur király és a Monty Python bátor lovagjait a küldetésük egy félelmetes barlang tátongó szájához vezeti, ám a barlang őrzője nem más, mint... egy kis fehér nyuszi. Ám mégsem olyan egyszerű eljutni a nyúlon túlra, mint ahogy ez elsőre tűnik: egy igazi vérnyúlról van szó, aki darabokra szaggatja a betolakodókat. Szerencsére segít az Antiochiai Szent Kézigránát.

Bárányok
(A bárányok harapnak)

Ha a puha, bolyhos, ártatlan ma (és korábban) született báránykák egy félresikerült genetikai kísérlet eredményeképp vérengző fenevadakká változnak, az különösen Új-Zélandon kínos, ahol tízszer annyi juh lakik, mint ember. Itt játszódik ez a teljesen agyament módon vicces horrorvígjáték, amelyben átélhetjük, hogy milyen félelmetes tud lenni egy sötét házban a halk bégetés.

Méhecskék
(Rajzás)

Maja, a méhecske csak egészen távoli rokona azoknak a brazíliai gyilkos méheknek, amelyek hatalmas rajban megtámadják az Egyesült Államokat a hetvenes évek katasztrófafilmjeinek eme jeles darabjában. Szerencsére egy hős tudós Michael Caine személyében szembeszáll velük, megakadályozva a méztől csöpögő tömegkatasztrófát.

Cica
(Kedvencek temetője)

Soha, de soha ne temesd a megdöglött (bocsánat, elhunyt) kedvenc cicádat egy ősi indiántemető földjébe! Vissza fog térni macskazombiként, és cseppet sem lesz olyan cuki, mint előtte volt, sőt hamarosan neked lesz szükséged alomra. Pláne, ha utána mást is odatemetsz...

Madarak
(Madarak)

Szabadon szállnak, ártatlanul csivitelnek, villanydróton bandáznak - aztán egyszer csak együttes erővel lecsapnak, és kivájt szemű hullákat csinálnak a tóparti kisváros lakóiból. Alfred Hitchcock remekművében végig nem derül ki, mi okozza a madarak megvadulását, és ez így talán még félelmetesebb.

Kutyusok
(Fehér isten)

Az ember legjobb barátja, na persze - kivéve, amikor nem, és erre számos példát láthattunk már a filmvásznon is. A Fehér istenben Budapest utcáin támadnak a kóborkutyák falkái, a Cujóban egy barátságos bernáthegyi kezd ámokfutásba, a Fehér kutyában pedig kiderül, hogy egy kezes németjuhász is tud véresszájú rasszista lenni, ha úgy nevelik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.