Lájkokért vetkőztek a szombathelyi színház színésznői

pucérkodás Weöres Sándor Színház színésznő vetkőzés Sweet Charity lájk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös akcióba kezdtek a szombathelyi Weöres Sándor Színház színésznői. Pucérkodásukkal lájkot gyűjtenek, vagyis gyűjtöttek, ugyanis már elérték a vágyott mennyiséget.

Hogy miért és pontosan mihez gyűjtötték a színésznők a lájkokat, az a Facebook-oldalukról sem derül ki, vagy mi nem értjük. A helyi portál, a nyugat.hu azonban megtudta, hogy az áhított lájkszám már össze is gyűlt.

A Sweet Charity keretén belül egyébként a „musical szakosztály” vetkőzött. A színésznők pártfogójuk és vezetőjük, Charity (Nagy Cili) utasítására dobták le a textilt, és jótékonykodnak is, amelyről itt olvashatsz.

Sweet Charity

A Sweet Charity egy lány története, aki semmi mást nem akart, mint hogy szeressék. Ehhez képest köt ki a Central Park tavában, egy híres filmsztár szekrényében, egy elakadt liftben egy pánikbeteggel, fa tetején egy ejtőernyővel, meg még ki tudja, hány helyen? Hogy pontosan mit akar és hová tart, ő sem nagyon tudja, ha pedig nincs válasza a kérdésekre, csak annyit mond: szelaví. Amúgy pedig istenien énekel és táncol, jobbnál jobb dalokat, és elképesztő alakok veszik körül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.