Színpadon vetkőzött pucérra Liptai Claudia szerelme

Forrás: Sweet Charity/Facebook -
Horváth Ákos Weöres Sándor Színház (Szombathely) pucérkodás Szombathely színész Liptai Claudia vetkőzés Sweet Charity
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombathelyi színház színésznői után most a pasik is levetkőztek a Sweet Charity sikeréért. A pucérkodó lájkvadászok között van Horváth Ákos is, Liptai Claudia szerelme.  

A színésznők félmeztelenkedő akciója annyira jól sikerült, hogy hamar össze is jött a kívánt lájkmennyiség. Ám úgy tűnik, a fiúk sem akartak kimaradni a jóból: egy szál cilinderben és csokornyakkendőben álltak színpadra. Ők is ruháért, azaz lájkért könyörögnek. Mondván: „Nincs egy göncünk!” Köztük van Claudia szerelme, Horváth Ákos is, aki legutóbb meghatóan beszélt kapcsolatukról. IDE kattintva tudod elolvasni!

Forrás: Sweet Charity/Facebook

Lájkokért vetkőztek a szombathelyi színház színésznőihttp://www.life.hu/kult/20140903-a-sweet-charity-kezdemenyezesben-a-szombathelyi-weores-sandor-szinhaz-szinesznoi-1000-lajkert.htmlKülönös akcióba kezdtek a szombathelyi Weöres Sándor Színház színésznői. Pucérkodásukkal lájkot gyűjtenek, vagyis gyűjtöttek, ugyanis már elérték a vágyott mennyiséget.KultOrigoNézz "hipnotikus nagyon rövidfilmeket"!http://www.life.hu/kult/20140729-micael-reynaud-szabaduszo-dizajner-hipnotikus-rovidfilmeket-keszit.htmlA francia dizájner, Micael Reynaud gifekben írja le a világot. Ő maga "hipnotikus nagyon rövid filmeknek" nevezi alkotásait.KultOrigoKrasznahorkai László kapta az alternatív irodalmi Nobel-díjathttp://www.life.hu/kult/20140724-krasznahorkai-laszlo-kapta-iden-az-america-awards-irodalmi-eletmudijat.htmlKrasznahorkai László kapta idén az America Awards irodalmi életműdíjat, amelyet 1994 óta adnak át évente az irodalmi Nobel-díj alternatívájaként - írja a Los Angeles-i székhelyű Green Integer irodalmi portál honlapja nyomán az Origó. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.