Vince Vaughn lesz a True Detective másik új főszereplője - A rajongók kiakadtak

rajongó A törvény nevében sorozat vélemény Vince Vaughn Colin Farrell True Detective HBO karakter szereplő kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fenntartásokkal fogadták a rajongók az HBO bejelentését: Colin Farrell mellett Vince Vaughn lesz a True Detective (A törvény nevében) második évadának új karaktere.

Hosszas várakozás után végre az HBO is megszólalt a True Detective (A törvény nevében) nagyon várt második évadának szereplőgárdájával kapcsolatosan. Ahogyan azt már korábban a Life.hu is megírta, az egyik főhős Colin Farrell lesz, aki – mint nemrég kiderült – a korrupt felettesei és egy maffiózó markában őrlődő Ray Velcoro nevű nyomozót fog alakítani.

Forrás: AFP

Az HBO a napokban hozta nyilvánosságra a másik főszereplőjének nevét: a vígjátékszínész Vince Vaughn egy Frank Semyon nevű exbűnöző bőrébe bújik, akinek épp akkor gyilkolják meg egy fontos üzletfelét, amikor maga mögött hagyná az alvilágot és végre törvényes vállalkozásba fogna. Társa halála miatt azonban veszélybe kerül az eddig felépített birodalma...

A további szereplők neveit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, a vélekedések szerint azonban sejthető, hogy egy női tagja is lesz a rendőrnyomozóknak. Kíváncsian várjuk.

Zúdult a kommentáradat Vince Vaughnra

A rajongók kétkedve fogadták Vince Vaughn hírét: „Így már biztosan nem fogom nézni jövőre a True Detective-et."„Elfogytak Vince Vaughn nem vicces vígjátékai?" – írta néhány kommentelő a The Huffington Poston. Mások nem ennyire elutasítóak: „Nyitott maradok Vaughn felé, remélem, nem él vele vissza."
A megcsalás dilemmája - Exkluzív interjú Vince Vaughnnal és Kevin Jamesszelhttp://www.life.hu/kult/20110126-vince-vaughn-es-kevin-james-a-megcsalas-dilemmaja-exkluziv.htmlHűség. Egy szó, amelyet sokan sokféleképpen értelmeznek. Akad, aki a legfontosabb erényként tekint rá, és olyan is, aki nem kíván "lemenni kutyába" egy kapcsolat kedvéért. Egyesek ráerőltetik a párjukra, míg mások szenvednek a súlya alatt. A Dilemma című új film kapcsán Vince Vaughnnal és Kevin Jamesszel beszélgettem.KultMinden idők 7 legextrémebb filmforgatásahttp://www.life.hu/kult/20140916-osszeallitas-a-leghosszabb-legnehezebb-es-legextremebb-filmforgatasokbol.htmlLehetséges 12 éven át készíteni egyetlen filmet? Hát persze, hogy az, a most mozikba kerülő Sráckor alkotói bebizonyították. Képtelennek tűnő küldetésük pedig arra ösztönzött minket, hogy összegyűjtsük a valaha volt legnehezebb, leghosszabb, legpokolibb, legzűrösebb filmforgatások történetét.Kult--Jennifer Lawrence és Bradley Cooper újra együtthttp://www.life.hu/kult/20140914-jennifer-lawrence-es-bradley-cooper-ujra-egyutt-megjelent-a-serena-elozetese.htmlNem először játszunk el a gondolattal, hogy milyen szép párt alkotna együtt Jennifer Lawrence és Bradley Cooper. Ha máshol nem is, a filmvásznon időről időre teljesül az álmunk, ugyanis a rendezők szerint is tökéletesen összeillenek.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.