Jön, jön, jön! Új részekkel folytatódik az Alkonyat-sztori

Forrás: Pro Video -
Robert Pattinson Stephenie Meyer vámpír rendező Kristen Stewart film Facebook bizottság folytatás Alkonyat rövidfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kérünk minden vámpírrajongót, hogy csak saját felelősségére olvasson tovább – a lejjebb szereplő információk nem feltétlenül esnek a jó hír kategóriájába.

Aki még mindig nem unja, annak azért, akinek pedig már a hócipője tele van a Robert Pattinson-Kristen Stewart párossal, annak azért érdemes hegyeznie a füleit: a Lions Gate és Stephenie Meyer írónő bejelentette, jövőre öt (!) új Alkonyat-rövidfilm jelenik meg, amelyet 5 feltörekvő rendezőnő vinne a vászonra.

Forrás: Pro Video

A kisfilmek kizárólag a Facebookon lennének elérhetőek. És most jön a csavar: a rajongók hiába reménykednek, Kristen Stewart, Robert Pattinson és a többi színész már nem fognak szerepelni bennük. Kristen a hírek szerint benne lesz abban a bizottságban, amely Kate Winslettel, Stephenie Meyerrel, Octavia Spencerrel, Julie Bowennel és a korábbi filmek rendezőjével, Julie Bowennel együtt kiválasztják az 5 rendezőnőt. Igazi girlpower!

Vámpírok, akiknek összejött Hollywood

Hogy mi a közös Kristen Dunstban és Robert Pattinsonban? Mindkettőjüknek a túlméretezett szemfogak alapozták meg filmes karrierjüket. Ám nem csupán nekik sikerült: sa Life.hu teljes cikkét ITT olvashatod el.
Alkonyat-bugyi és plüss levágott lófej - Meghökkentő mozis relikviákhttp://www.life.hu/kult/20140410-mozis-relikviak-az-alkonyat-a-star-wars-a-keresztapa-es-az-ehezok-viadala-filmekbol.htmlA filmes merchandise, azaz a mozisikerekhez kapcsolódó ajándéktárgyak forgalmazása mára hatalmas iparággá vált, és folyamatosan tágítja a határait: a szokásos bögréken, pólókon és iskolai füzeteken kívül a legváltozatosabb funkciójú, időnként erősen meglepő tárgyakat képes előállítani. A legbizarrabb találatok közül válogattunk.KultOrigoÚj nője van Robert Pattinsonnakhttp://www.life.hu/intim/20140903-robert-pattinson-uj-baratnoje-tahliah-debrett-barnett-brit-enekesno.htmlHa minden igaz, akkor az angol énekesnővel, Tahliah Debrett Barnett-tel randizgat a tinilányok kedvence.Intim--Ilyen pasi lenne Kristen Stewart és Anne Hathawayhttp://www.life.hu/kult/20140716-kristen-stewart-es-anne-hathaway-jenny-lewis-legujabb-klipjeben-bajszos-ferfiaknak-oltoztek.htmlBajszos breaktáncos lett Kristen Stewart és Anne Hathaway egy klipben. Alig lehet rájuk ismerni!KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.