Mi lett a Gilmore lányokkal? Így élnek ma a Szívek szállodája szereplői

Forrás: Getty Images/AFP/Kevin Winter -
Lauren Graham Szívek szállodája sorozat Alexis Bledel Gilmore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű Szívek szállodája sorozat szereplői, Lorelai, Rory és társai így boldogulnak ma, a széria után.

Hogyan élnek a sorozat főhősei és filmbeli partnereik ma? Kattints IDE és kiderül!

Sokan a szívükbe zárták a Szívek szállodája temperamentumos, jég hátán is megélő Lorelaiját és lányát, Roryt. Idehaza az M1 kezdte vetíteni az amerikai sorozatot, majd az RTL Klubon és a Viasaton is követhettük az egyedülálló anya és lánya életét Stars Hollow-ban. A széria utolsó részét az Egyesült Államokban 2007-ben mutatták be. Mi lett azóta a sorozat hőseivel?

Alexis Bledel és Lauren Graham Forrás: Getty Images/AFP/Kevin Winter

Lauren Grahamnek, aki Lorelait alakítja, a sorozat hozta meg a sikert. A Szívek szállodája után játszott néhány filmben, most pedig ismét egy sorozatban, a Vásott szülőkben kapott főszerepet. Legközelebb Robin Williams egyik utolsó filmjében, az A Merry Friggin' Christmas című karácsonyi komédiában lesz látható.

Alexis Bledelnek - alis Rory – a Szívek szállodája volt az első filmes meghallgatása, de rögtön megkapta Rory szerepét. A fiatal színésznő a sorozat után játszott még Michael Keaton oldalán a Diploma után című filmben, történelmi drámában, fekete komédiában és kultikus sorozatban, de továbbra is a Szívek szállodája maradt a legnagyobb sikere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.