"Carrie végre rájön, hogy Aiden az igazi Mr. Big" - Mit várunk a Szex és New York 3-tól?

Forrás: AFP -
Szex és New York 3 Mr. Big mozi mozifilm Szex és New York Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carrie Bradshaw valószínűleg sosem kelt volna hajnali ötkor azért, hogy leadjon egy cikket, amivel nagyon (nagyon-nagyon) meg volt csúszva. Sajnos, ezt a következő Szex és New Yorkban sem láthatom majd. Miért írom ezt? Mert megint arról szól minden, hogy lesz új Szex és New York-film - sorrendben a harmadik. 

És ha tényleg lesz, sokkal valószínűbb, hogy Carrie a befutottnál is befutottabb írónőként épp a sokadik könyve megfilmesítési jogáról tárgyal majd a képzeletbeli Hollywoodban. Természetesen olyan kreációkban lépdel majd a pazar helyszíneken, amelyeket a tervezők csak a következő szezonra szántak. Van egy olyan gyanúm is, hogy a szuperközeli felvételeket megspórolják majd Carrie Sarah arcánál, de így jár majd Samantha Kim Cattrall és Miranda Cynthia Nixon is. Egyedül Charlotte Kristin Davis kap majd egy kis esélyt arra, hogy a negyedik gyerekéhez lehajolva pontosan lássa mindenki: ő is öregszik, de csak kicsit.

Forrás: Northfoto

Pedig a valóság az, hogy nagyon is telik az idő. Ma, amikor ezt a cikket írom (nem, nem a Starbucksban a Macbookomon, hanem a konyhában dideregve egy bögre kávé társaságában) még nem vagyok olyan idős, mint Carrie a sorozat kezdetén, így nehezen tudom elképzelni, hogy szórakoztatnak majd az ötvenes éveikben járó vagy afelé közelítő nők kalandjai. Ráadásul a filmeket nézve valószínűleg a harmadikból is pont az hiányzik majd, mint az első kettőből és ami a sorozat lényege volt: a stílus. Ezt egy Vogue-gardróbnyi ultradivatos ruhatár, egyetlen káprázatos és éppen nagyon menő helyszín, de még egy feledhetetlennek szánt és púderrózsaszínre polírozott jelenet sem tudja felülírni. Kell a tüllszoknya a second handből, a fanyar humor a kávé mellé, az idétlenkedés a pasikkal. Kicsit azt remélem - már, ha tényleg lesz film -, hogy visszatalál az eredeti hangjához, de legalább meglep egy kicsit.

Tényleg lesz Szex és New York 3?

Persze, persze, pletykák mindig is voltak, mióta a mozikba került a Szex és New York 2. Most azért talán kicsit többról van szó. Október elején először is Kristin Davis posztolt a Twitterén egy fotót a második film premierjéről azzal, hogy mennyire hiányzik neki SJP. Erre Sarah Jessica Parker válaszolt - szintén Twitteren -, hogy naná, hogy neki is, és hallotta-e a híreket (biggyesztett mellé egy szivecskét is). EZ MIT JELENTHET? Erre jött Jennifer Hudson - Louis St. Louisból -, aki körülbelül annyit írt erre, hogy nem zörög a haraszt... ráadásul ő már nagyon várja. VAJON MIT?

Mit várunk mi a Szex és New York 3-tól?

Hozzám hasonló szigorúsággal áll a kérdéshez a Life.hu egyik hírszerkesztője, Anikó is. Ő még csak 14 éves volt, amikor véget ért a sorozat, mégis betéve tudja az összes részt, szóval igazi fanatikussal van dolgunk. "Én azt várom, hogy a film alatt nem a barátnőimmel beszélgetek (mert annyira pocsék volt). Na, jó, ha Patricia Field felel a stylingért, azért már csak beülök :)"

Barbi, aki a Life.hu divatrovatát vezeti nemrég elárulta, hogy a Szex és New York tanította meg divatozni. Vagyunk így egy páran, köszi, Patricia! Mivel Barbi sosem csípte Mr. Biget, így ő valami nagyon nagy fordulatot szeretne a harmadik részben: "Még mindig abban reménykedek, hogy egyszer összejön Carrie és Aiden. Persze erre nem sok esély van, így maradnak az eszméletlen ruhák, cipők és minden, amit a csajok viselnek a filmekben. Nekem már csak ezekért megéri beülni a moziba!"

Forrás: AFP

Bea, aki szintén a hírrovat állandó tagja, végtelenül elfogult mind a sorozattal, mind a filmekkel kapcsolatban: "Újra látni a csajokat, együtt nevetni, sírni velük. Samantha szexsztorijait, Miranda csípős nyelvét, Carrie és Big évődését, Charlotte családi életét! Minden jöhet!"

Andi, a Life.hu Intim rovatának vezetője, így nem csoda, ha kész forgatókönyvvel állt elő. Akinek vannak hollywoodi kapcsolatai (helló, Mr. Vajna!), annak csak úgy halkan megsúgjuk, szerintünk vegyék be Andit a Szex és New York 3 forgatókönyvírói csapatába. Ő ugyanis így képzeli el a történet folytatását: "A második részhez képest '5 évvel később' felütéssel indul majd a harmadik, ez pedig magyarázatot ad majd arra, miért ilyen öregek a szereplők és bele lehet tenni egy csomó olyan infót, amit nem kell megmagyarázni. Carrie-nek tuti lesz gyereke, egy kicsi és egy nagyobb, de nem ikrek, mert az ugye túl direkt lenne. A feszkó abból lesz, hogy Big kap egy kurvadögös titkárnőt, Carrie pedig feladva az elveit éjt nappallá téve otthon szoptat több éve, ezen persze megy a hiszti. (És persze kell némi bosszú a második részben lévő Aiden-csók miatt.) Vagy Henry vagy Steve, amelyik színész nem vállalta a harmadik rész bukásának lehetőségét, szívinfarktust kap és meghal, de nem a filmben, hanem abban a bizonyos eltelt 5 évben. Vagyis egy csaj özvegy lesz, és azon fog izélni, hogy most pasizhat-e újra és tisztességes-e ez... Mivel New Yorkban forgatni továbbra is rohadt drága, el kell menni megint egy másik kontinensre (első rész Mexikó, második Abu Dhabi), szóval valami utazás tuti lesz, mondjuk Afrikába."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.