Zene, színház, töklámpások - ezt ígéri a hosszú hétvége

Forrás: Thinkstock -
Unisex zenekar kulturális programajánló színház töklámpás koncert Vígszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már sokan vártuk ezt a hosszú hétvégét, hiszen végre kettő helyett négy napig kapcsolódhatunk ki, párunkkal, családunkkal, barátokkal, és ezt az örömöt még a rossz idő sem ronthatja el. Szerencsére számos lehetőség közül válogathatunk: a kreatívoknak, a haspókoknak, a zenét szeretőknek is jut bőven lehetőség egy kis szórakozásra. Lássuk a választékot!

Unisex koncert

2014. október 25.

Ha szereted az Unisex zenekart, vagy még nem ismered őket, de meghallgatnád, ez a program zene lesz a füleidnek: ingyenes koncerttel vár az Unisex! Az óbudai KVLT Bp. Clubban október 25-én nemcsak a zenekarvezető, Erdélyi László születésnapját ünnepelheted, hanem az új Dú-Dú-Dú című klipjüket is, amely az énekesnő, Bagosi Alexa első hivatalos videoklipje.

Forrás: Unisex

Vígmozi

2014. okóber 23.
Vígszínház

Ha szeretsz moziba és színházba járni, ötvözheted a két hobbidat, ugyanis a Vígszínház rendhagyó műsorral készül az 1956-os forradalom évfordulójára. Október 23-án 19.30-kor Mészáros Márta Napló apámnak, anyámnak című filmet nézheted meg a színház filmvásznán, sőt, a vetítés után beszélgetésen vehetsz részt a rendezővel és a dramaturggal. Többek között Törőcsik Marit, Kútvölgyi Zsuzsannát és Bánsági Ildikót is láthatod a múltidéző filmben. Garantáltan megszereted a megemlékezéseket, és törlődni fognak az emlékeid az unalmas iskolai október 23-ai ünnepségekről.

Töklámpás Fesztivál

2014. október 25.
Hősök tere

Biztos, hogy tök jó élményben lesz részed, ha október 25-én 19 órakor ellátogatsz a Hősök terére, a Töklámpás Fesztiválra. Lehetőleg ne töketlenül, hanem inkább egy kifaragott tökkel érkezz, hogy a te műved is a többieké között világíthasson a sötétben. A lámpák csodálása közben jótékonykodhatsz is, a szervezők konzerveket, tartós élelmiszereket gyűjtenek a helyszínen a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára.

Forrás: Thinkstock

The Balkan Fanatik a MüPában

2014. október 25.
MüPa

A magyar elekro-etno királyai, a Balkan Fanatik kápráztatja el a közönséget október 25-én este a MüPában. Hogy a műsor még színesebb legyen, a Fourtissimo és a Rajkó Zenekar is fellép, így a lírai dalok szerelmesei és a pörgős, táncolós zene rajongói is megkapják a magukét. Folklórimádóknak kötelező!

Forrás: Facebook/Balkan Fanatik

Csabai Kolbászfesztivál

2014. október 23-26.
Békéscsaba

Most csak akkor olvass tovább, ha nem vagy vega, ugyanis a Csabai Kolbászfesztivál a húst hússal evőket várja. Disznóvágás-bemutató, kolbásztöltő verseny, Csík Zenekar és Lovasi András koncert. Ez csak néhány ízelítő volt a fesztivál programjából, ahhoz, ha a disznótorosból is szeretnél ízelítőt, irány Békéscsaba!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.