Rózsaszín Bőrönd Expedíció Japán fürdő wellness közfürdő masszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olívia vagyok, 29 éves, és sohasem vágytam kényelmes turistautakra. Azt akartam látni, hogyan élnek, szeretnek, sírnak az emberek. És nem mellesleg: a világ más tájain keresem a párom. Sok éve már...

Az előző részt itt olvashatod!

Hát ez nagyon állat! Onszen, azaz japán fürdő van a kapszulaszoba alatti emeleten. Mi is lenne jobb ebben a téli hidegben, mint belebújni egy nagy kád forró vízbe! A kád persze akkora helyet foglal el, mint a szoba. Úgy alakították ki, hogy külön onszen van a nőknek és külön a férfiaknak. Mielőtt belecsobbansz a vízbe, le tudsz zuhanyozni. A medence előtt vannak kis székek, arra ülsz le. Van sampon, balzsam, testápoló, mindenféle krémek. És jöhet a lefürdés. Aztán a vízbe már tisztán mész bele. Legalább 39 fokos. Forró és finom. Mint Andrew-val a szeretkezés.

Forrás: Thinkstock

Ájulásig maradok benne. És képzeljétek, rajtam kívül senki nincs a medencében. Kirááááááááááály! Aztán megint elölről a zuhanyzás. Ennyire tisztának még sohasem éreztem magam. Mintha a világ tetején lennék, egy nagy hegy tetején. Harapom a levegőt. Mosolygok. Hát már önmagában ezért is érdemes volt minden vacak megpróbáltatás.

Rózsaszín Bőrönd Expedíció

Az idei év sikergyanús kötete valós élményeken alapuló kalandregény. Keresd a könyvesboltokban, kövesd Olívia blogját és rajongj érte a Facebookon is, mert utazni csakis rózsaszín bőrönddel érdemes!
Forrás: Thinkstock

Ez a hepinesz addig tart, amíg el nem megyek a közös helyiségekbe. Ott szalarimanek vannak: japán emberek, akik egy nagy cégnek dolgoznak fix fizuért, és a cég az életük. Annak élnek. Magyarán csúnyán eladták magukat rabszolgának. Itt horkol a masszázsszékben vagy tizenöt darab ilyen félrészeg céges ürge. Lazulnak. Továbbmegyek. Csupa-csupa hasznos dolgot látok: ital- és levesautomatákat, mikrót, mosogatót, pálcikát a dobozos ramenhez. Továbbá tévé, és a hab a tortán a sok számítógép és ingyen internet. És ha internet, akkor Andrew-kám. Heves csetelésbe kezdünk. Olyan cuki. Azt írja, hogy szívesen fürdőzne velem meztelenül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.