Andalodj el november első dallamain!

zene kulturális programajánló muzsika koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November eleje sok zenés programot hoz. Több stílusból válogathatnak a zenekedvelők: zongorakoncert, musical, jazz. Ráadásul világsztárok is érkeznek Budapestre. Lássuk a felhozatalt!

Musical Fesztivál

2014. november 8.
Papp László Sportaréna

Koós Réka, Csengeri Attila, Sasvári Sándor, Miller Zoltán - hát persze, hogy ismerősen csengenek ezek a nevek, és a szemed is felcsillan, ha azt mondjuk, egy este mindegyikőjüket láthatod. Sőt, rajtuk kívül még számos musicalszínész emeli az este színvonalát! Ha egy kicsit is szereted a musicaleket, ez a program garantáltan szerelem lesz első hallásra!

Forrás: Musical Fesztivál

"Jöjjön el a te országod…"

2014. október 31.
Budapest Jazz Club

Mindig izgalmas, ha két gondolkodó elme - tehetséges művész - egymást ihleti, és közös produkcióval áll a színpadra. A Kossuth-díjas zongoraművész-zeneszerző, Szakcsi Lakatos Béla és a méltán elismert drámaíró, Spíró György beszélgetésének te is tanúja lehetsz október 31-én a Budapest Jazz Clubban. Sőt, nemcsak egyszerűen beszélgetnek, de közben Szakcsi Lakatos Béla zongorán improvizál Bach Goldberg-variációira.

Voca People Show

2014. november 2.
Kongresszusi Központ

2014. november 4.
Kodály Központ, Pécs

Forrás: VocaPeople

Újra Magyarországon a Voca People! Most először magyar sztárvendég is fellép velük, aki nem más, mint Falusi Mariann. A csapat idén nemcsak a budapestieknek kedvez, de Pécsre, a Kodály Központba is ellátogatnak november 4-én. Lélegzetelállító show-ban lehet részed a Voca People előadásán, megdöbbentő, mit művelnek a hangjukkal. A 3 nő és 5 férfi alkotta csapat a klasszikus barokktól kezdve Michael Jacksonig minden műfajban megállja a helyét, humoros előadásukat imádják mindenhol a világon.

Forrás: Levente Varadi

Michael Bublé koncert

2014. november 2.
Sportaréna

A női szívek megdobbantója, az aranytorkú Michael Bublé végre Budapesten koncertezik. Sokan Robbie Williamséhez hasonlítják a hangját és a stílusát, de mégis van benne valami nagyon egyedi. A Grammy-díjas énekes show-ja látványosnak ígérkezik, és ezzel nem csak arra gondolunk, hogy egy igencsak dekoratív pasi áll a színpadon.

Az év legfittebb napja

2014. november 2.
SYMA Csarnok

November 2-án minden mozogni vágyót vár a Fitt Aréna, a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban. 6000 négyzetméteren mozog együtt a tömeg a legelismertebb fitneszedzőkkel. Ha még nem tudod, milyen sportot lenne érdemes választanod, tippeket kaphatsz, kipróbálhatsz új mozgásformákat is. A részletes programért ide kattints! És érezd jól magad!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.