Hová lettek a Lost – Eltűntek szereplői?

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Josh Holloway Lost - Eltűntek főszereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Lost – Eltűntek című amerikai sorozat rendkívüli népszerűségnek örvendett. A szériát 2004 és 2010 között adták a televíziók. Vajon mi történt azóta a szereplőkkel? Mutatjuk.

Hová lettek a Lost főhősei? Kattints IDE a részletekért és tudd meg!

Josh Holloway (James „Sawyer" Ford)

A széria rosszfiúja, akire korábban a Life.hu szerkesztősége is szemet vetett, a Lost előtt jórészt ismeretlen színész volt. Olyan sorozatokban voltak apró megjelenései, mint az Angel, a Walker, a texasi kopó vagy a Helyszínelők.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A Lost után neki is több mozifilmes lehetősége adódott: szerepelt a Paranoia című vállalati thrillerben és a Szabotázs című akciófilmben, Az év csatája című táncos filmben pedig abszolút főszerepet játszott. A legnagyobb presztízst mégis az jelentette, hogy játszott a Mission: Impossible – Fantom protokollban. Azóta kapott egy saját sorozatot is, amely teljes egészében rá épül: A jövő ügynökében egy olyan hírszerző detektívet alakít, aki egy mikrochippel az agyában tevékenykedik a kormány szolgálatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.