Na, ki lesz az új Bridget Jones? Sosem találnád ki!

Forrás: AFP/Photo12 -
Bridget Jones film Reese Witherspoon Renee Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel Renee Zellweger arca a plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően jelentősen megváltozott, úgy tűnik, nem játszhatja el Bridget Jones szerepét a harmadik, most készülő mozifilmben.

Nemrég jelent meg Helen Fielding legújabb Bridget Jones könyve, így a hollywoodi stúdiók már a megfilmesítésen gondolkoznak. Eredetileg ezúttal is Renee Zellwegeré lenne a főszerep, azonban a közelmúltban annyira megváltozott az arca, hogy a filmkészítők úgy döntöttek, nem neki adják a főszerepet. Sőt azt rebesgetik, hogy már megkeresték Reese Witherspoont egy 20 milliós ajánlattal Bridget szerepére.

Forrás: AFP/Photo12

Azonban nem ő lehet az egyetlen új színész a filmben. Hugh Grant is bejelentette, hogy nem vállalja a harmadik filmben Daniel Cleaver szerepét, így a producereknek az ő helyére is kell valakit találniuk, mielőtt megkezdődhet a forgatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.