Bájos arcú sztárokból rémisztő plasztikbabák - színésznők, akik kés alá feküdtek

plasztikai műtét botox Nicole Kidman Meg Ryan felismerhetetlen Renée Zellweger arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meg Ryan, Renée Zellweger, Nicole Kidman és még sorolhatnánk - egyre több híresség arca válik felismerhetetlenné a rengeteg plasztikai beavatkozás miatt.

Hogyan vágták tönkre az arcukat a világhírű színésznők? Kattints IDE és nézd meg!

A Life.hu választása: Meg Ryan

Ahogy korábban is megírtuk, az egykor angyalarcú színésznő nem bírt megküzdeni az öregedés kihívásaival, és botoxmániás lett. Szétplasztikázott arcával mára már szinte önmaga karikatúrájává vált.

Forrás: Origo

Az elrontott szájkorrekció és a túlzásba vitt arcfeltöltés hatására ajkai állandó Joker-vigyorba torzulnak, a szemhéjplasztika és a megemelt szemöldök miatt pedig olyan, mintha folyamatosan csodálkozna. Így kislányos pofiját már csak korábbi filmjeiben csodálhatjuk meg újra.

Jó hír a Downton Abbey rajongóknak – jön az új évad http://www.life.hu/kult/20141107-a-downton-abbey-hatodik-evada-keszul.htmlAz ITV csatorna megerősítette, a díjakkal jutalmazott, nagy sikerű Downton Abbey sorozat visszatér egy hatodik évaddal.KultOrigo'Ha tényleg léteznek vámpírok, vajon miből élnek?" - Interjú Deborah Harkness írónővelhttp://www.life.hu/kult/20141107-deborah-harkness-a-boszorkanyok-elveszett-konyve-iroja-budapesten-jart-uj-magyarul-megjeleno-kotete.htmlDeborah Harkness ezt az izgalmas kérdést fejti ki első regényében, A boszorkányok elveszett könyvében, amely hamar bestseller lett New Yorkban, de a mű idehaza is sikerkönyvvé vált. A szerző a fantasyregény folytatásaként magyarul most megjelenő, szintén toplistás új kötete, Az éjszaka árnyai bemutatása kapcsán érkezett Budapestre. A patinás Párisi Nagy Áruház Lotz termében beszélgettem vele.Kult--Christian Grey félmeztelen - Jön A szürke ötven árnyalatának új előzetesehttp://www.life.hu/kult/20141107-a-szurke-otven-arnyalatanak-masodik-elozetese-novemberben-jon.htmlBár egy hetet még várnunk kell a nők millióit rabul ejtő erotikus regény filmes változatának teljes trailerére, a készítők 10 másodperccel csillapítják a rajongók kíváncsiságát.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.