Vígjáték vagy thriller? Keanu Reeves (szinte) mindenben nagyot alakít

Forrás: Northfoto -
Keanu Reeves Az ördög ügyvédje alakítás karakter thriller
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keanu Reeves legújabb filmjét, a John Wicket már játsszák a magyar mozik. Az akció-thriller nem ismeretlen terep számára, de íme, a bizonyíték, hogy más karakterek bőrébe bújva is otthonosan mozog.

Keanu Reeves legnagyobb filmes dobásaiért kattints IDE!

A Life.hu választása: Az ördög ügyvédje

Taylor Hackford 1997-es thrillerjét nem lehet megunni. Szinte az utolsó pillanatáig van benne csavar és valami meglepetés. A filmben Keanu Reeves egy menő védőügyvédet alakít, Kevin Lomaxet, akit egy cég elcsábít New Yorkba. Itt megismerkedik a csillogó élettel és titokzatos pártfogójával is, akit Al Pacino alakít.

Forrás: Northfoto

Fogalma sincs róla, ki is valójában a rejtélyes figura, csak a sikert hajtja mindenáron. Közben felesége egyre boldogtalanabb mellette és szép lassan kiderül, hogy mindennek ára van...

Reeves Az ördög ügyvédjében nyújtotta pályája legösszetettebb alakítását: egyszerre ravasz és naiv, nagypályás és elveszett a filmben.

Felhagy a színészettel Angelina Joliehttp://www.life.hu/kult/20141121-angelina-jolie-felhagy-a-szineszettel-es-rendezo-lesz.htmlMár megint, illetve még mindig. Az Oscar-díjas színésznő egészen más karrierterveket szövöget magának. A hírek szerint végleg felhagy a színészettel.Kult--Nosztalgiázz velünk! Vajon mi történt a Váratlan utazás egykori főhőseivel?http://www.life.hu/kult/20141114-a-varatlan-utazas-fohosei-felicity-king-es-sara-stanley-igy-elnek-ma-a-sorozat-befejezese-utan.htmlKorábban már megmutattuk nektek, hogy néz ki a Váratlan utazás című kanadai sorozat bájos kis Sara Stanleyje napjainkban. Most pedig azt is megtudhatod, mi történt a többi szereplővel. Egyikükből például pilatesoktató lett...KultOrigoKedvenc Woody Allen-dumáink a nőkről és a kapcsolatokrólhttp://www.life.hu/kult/20141114-woody-allen-idezetek-nokrol-vagyrol-es-a-kapcsolatokrol.htmlEzen a héten mutatják be a mozik a világ legviccesebben neurotikus filmrendezőjének legújabb filmjét. A Káprázatos holdvilág a ’20-as évek Franciaországának bűvészei, mágusai és látnokai között játszódó romantikus komédia - mi pedig ennek apropóján összegyűjtöttük Woody Allen legjobb aranyköpéseit a szerelemről és a szebbik nemről.KultAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.