Fejjel lefelé dobolt Endi Havasi Balázs koncertjén

Kiss Endi színpad fejjel lefelé Budapest Sportaréna Lebo M. Havasi Balázs dob Oroszlánkirály Radics Gigi Hooligans
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Havasi Balázs zongoraművész négy telt házas koncertet adott a napokban a Papp László Budapest Sportarénában. Az exkluzív show lélegzetelállító elemeket is tartalmazott: ilyen volt például, amikor Kiss Endi a Hooligansből fejjel lefelé dobolt.

Rengeteg sztárvendég, világszínvonalú táncosok és pazar látványtechnika gondoskodott arról, hogy mindenki remekül szórakozzon Havasi Balázs koncertjén a Budapest Sportarénában. A zongoravirtuóz négy telt házas show-t tudhat maga mögött. Számos sztárvendéget felvonultatott: meghívta például a Grammy-díjas Lebo M-et, az Oroszlánkirály egyik zeneszerzőjét, de színpadra állt Radics Gigi, Szirtes Edina Mókus és a Hooligans is. Az egyik leglátványosabb rész talán az volt, amikor Havasi gyerekkori jóbarátjával, Kiss Endivel „párbajozott". Endi ugyanis a produkció közben a színpaddal együtt 360 fokos fordulatot tett meg, így néhány másodpercig fejjel lefelé kellett dobolnia.

Havasi egyébként a Blikknek elárulta, egy ilyen show alatt sok minden biztosítva van, így a keze is. A pontos összegről azonban nem nyilatkozott.

További részleteket az impozáns előadásról és néhány kulisszatitokról IDE kattintva olvashatsz!

"Néha veszekszünk, de nem bírom soká" - Megjelent Radnótiné, Gyarmati Fanni naplójahttp://www.life.hu/kult/20141207-radnoti-miklos-ozvegyenek-gyarmati-fanninak-a-naploja-az-idei-ev-konyve-megjelent.htmlRadnóti Miklósnak és feleségének midössze egyetlen évtizede maradt arra, hogy szerelemben, házasságban együtt élhessen. Erről az évtizedről tanúskodik Gyarmati Fanni naplója, amely az özvegy halála után kerülhetett nyilvánosságra. Az idei év könyvszenzációja megrázó képet fest a 20. század Magyarországáról.Kult--Sandra Bullock mint a 007-es film főgonosza? Miért ne?http://www.life.hu/kult/20141205-christoph-waltz-jatssza-a-decembertol-forgo-007-es-film-a-spectre-fogonoszat.htmlBár már kiderült, hogy a zseniális Christoph Waltz játssza a következő, decembertől forgó 007-es film főgonoszát az új James Bond-filmben, mi eljátszottunk a gondolattal, hogy ki lenne az a tíz további kiváló színész, akik szintén remekül tudnák terrorizálni az angol szuperkémet.Kult--Hihetetlen, hogy megváltoztak a Jurassic Park szereplői!http://www.life.hu/kult/20141205-hihetetlen-hogy-megvaltoztak-a-jurassic-park-film-szereploi-most-megmutatjuk-oket.htmlA leghíresebb "dínós film", a Jurassic Park már 21 éves, a szereplők azóta nagyon megváltoztak. Most megmutatjuk őket!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.