Meghalt az Addams Family egykori sztárja, Ken Weatherwax

halál szívroham Addams Family Ken Weatherwax
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
59 éves korában, szívroham következtében elhunyt Ken Weatherwax színész, aki a hatvanas években a nagy sikerű The Addams Family című sorozatban Pugsley-t alakította.

A színészt kaliforniai otthonában érte a halál, két temetési szertartása is lesz, egy a családnak, egy pedig a rajongóknak – írja az Origo a TMZ értesüléseire hivatkozva.

"Néha veszekszünk, de nem bírom soká" - Megjelent Radnótiné, Gyarmati Fanni naplójahttp://www.life.hu/kult/20141207-radnoti-miklos-ozvegyenek-gyarmati-fanninak-a-naploja-az-idei-ev-konyve-megjelent.htmlRadnóti Miklósnak és feleségének midössze egyetlen évtizede maradt arra, hogy szerelemben, házasságban együtt élhessen. Erről az évtizedről tanúskodik Gyarmati Fanni naplója, amely az özvegy halála után kerülhetett nyilvánosságra. Az idei év könyvszenzációja megrázó képet fest a 20. század Magyarországáról.Kult--Sandra Bullock mint a 007-es film főgonosza? Miért ne?http://www.life.hu/kult/20141205-christoph-waltz-jatssza-a-decembertol-forgo-007-es-film-a-spectre-fogonoszat.htmlBár már kiderült, hogy a zseniális Christoph Waltz játssza a következő, decembertől forgó 007-es film főgonoszát az új James Bond-filmben, mi eljátszottunk a gondolattal, hogy ki lenne az a tíz további kiváló színész, akik szintén remekül tudnák terrorizálni az angol szuperkémet.Kult--Végre beleshetsz a legújabb A hobbit című film jeleneteibe – Friss fotók!http://www.life.hu/kult/20141205-ujabb-fotok-a-hobbit-az-ot-sereg-csataja-cimu-filmbol.htmlHa már te is számolod vissza a napokat a premierig, akkor mutatunk pár képet A hobbit legújabb részéből, amelyeket nemrég hoztak nyilvánosságra a film készítői.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.