Érett felnőttek lettek az Amerikai pite szereplői

Forrás: www.tvgo.hu -
tini Amerikai pite szereplő felnőtt változás Jason Biggs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 15 évvel ezelőtt vetített Amerikai pite kétség kívül évekig a fiatalok kultfilmjének számított. A szereplők számtalan vidám percet szereztek nekünk, most megmutatjuk, mennyit változtak az elmúlt évek alatt. 

A Life.hu legutóbb azt mutatta be, mi történt a Jurassic Park egykori gyereksztárjaival és más szereplőivel.

Most pedig következzen egy szintén klasszikusnak számító film, amelynek szereplői mára megemberesedtek - IDE KATTINTVA kukkanthatod meg őket!

A Life.hu választása: JASON BIGGS, aki a filmben Jimet alakította.

Forrás: www.tvgo.hu

A nemes egyszerűséggel csak „piteba*ó"-ként emlegetett figurát alakító Jason Biggs közepesen sikeres komikusi karriert futott be az Amerikai pite után. Főszerepet inkább csak kevésbé fontos vígjátékokban kapott (Pasik és csajok, Nő a baj, Randi az oltárnál, Az ismeretlen katona, Alulképző), de volt néhány ismertebb komédiája is, amelyekben kiemeltebb mellékszerepei voltak (például a Csak a testeden át! Eva Longoria és Paul Rudd oldalán vagy a Dane Cook és Kate Hudson főszereplésével forgatott A spanom csaja).

Biggs emellett szerepelt egy kicsit komolyabb tinifilmben (Lúzer), de dolgozott Woody Allennel (Csak az a szex) és Kevin Smith-szel is (Jay és Néma Bob visszavág, Apja lánya). A színész jelenleg az Orange Is the New Black című sorozatban játszik, amely egy felső középosztálybeli harmincas nőről szól, aki egy tíz évvel korábbi kisiklása miatt váratlanul börtönbe kerül (Biggs a szériában a főhősnő pasiját alakítja).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.