Hárman is megnyerték a Virtuózok komolyzenei tehetségkutatót

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
zongora tehetségkutató műsor közmédia komolyzene Virtuózok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvannak Magyarország első komolyzenei tehetségkutatójának győztesei. Gyöngyösi Ivett, Boros Misi és Lugosi Dániel Ali nyerték a Virtuózokat - három korosztályban.

A 6-13 évesek korcsoportjának győztese, Boros Misi zongorista, a 20-24 évesek korcsoportjának győztese, Gyöngyösi Ivett és a tinédzser korosztály győztese, Lugosi Dániel Ali klarinétos nyerték a Virtuózok című tehetségkutatót. Ők jövő pénteken az élő fináléban folytatják a versenyt a 12 millió forintos fődíjért. Itt már csak a nézők szavazata számít majd. Hogy felkészülj a szavazásra, mindhárom nyertestől megmutatunk egy-egy produkciót.

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

Boros Misi 11 éves, focizik, jégkorongozik és persze tanulnia is kell. Kíváncsiak vagyunk, hogy fér bele ennyi minden egyetlen napjába. Ha csak a zenére vagy kíváncsi, a videót 2:22-től indítsd el!

Gyöngyösi Ivett 21 éves, nem nagyon szereti, ha nyilvánosan dicsérik, ezért zongorajátéka közben nem tűzi el a haját, hanem inkább amögé rejtőzik. Ha arra vagy kíváncsi, hogyan játszik, indítsd a videót 2:13-tól.

Lugosi Dániel Ali 15 éves, és rendszeresen vesz részt világversenyeken. Pimaszul játszik - ha kíváncsi vagy, hogy mennyire, tekerj 1:58-hoz.

Tudtad?

A világon ez az első ilyen jellegű televíziós verseny. A Virtuózokra csaknem kétezer fiatal muzsikus és énekes jelentkezett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.