zenélés Budapest Sportaréna Szörényi Levente koncert Bródy János befejezés Illés-együttes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az év végi, Aréna-beli koncertjük után nem lesz több fellépése az Illés zenekarnak. De a zenélést sem Bródy, sem a Szörényi-testvérek nem hagyják abba.

1965 nyarán alakult meg az Illés együttes, a '60-as, '70-es évek legnépszerűbb magyarországi beatzenekara. December 28-án, Aréna-beli koncertjük után egy korszak lezárul: már csak más együttesektől hallhatjuk majd a jól ismert slágereket – tudta meg a Bors.

A zenekar néhány hete az X-Faktor sztárfellépője volt Forrás: RTL sajtóklub

Már csak hárman vagyunk az eredeti zenekarból, nem lehet ezt a végtelenségig húzni. Átadjuk az emlékezetnek az Illést. És persze, 70 körül az ember már el is fárad" – mondta a lapnak Szörényi Levente, aki azt is elárulta, a zenéléssel egyikük sem hagy fel.

Bródy János így fogalmazott: „Mindannyiunknak az volt az érzése, hogy az Illés már egy nem létező zenekar, ezért az Illés nevével fémjelzett koncerteket már nem fogunk adni. A decemberi fellépéseken sem magunkat tekintjük már főszereplőinek, hanem a dalokat, amiknek ma is érvényes mondanivalójuk van."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.