Advent: valami véget ér, valami új kezdődik - ne maradj ki belőle te sem!

könyvbemutató advent kulturális programajánló koncert könyv kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsony előtti utolsó hétvégén a könyveké a főszerep. Beszélgethetsz a Life.hu sztárszerzőjével, Müller Péterrel, vagy a Bon-Bon zenekarral új könyve kapcsán. Amúgy könyvvel, kiállítás- vagy koncertbelépővel magadnak és szeretteidnek is kedveskedhetsz a karácsonyfa alatt.

Müller Péter estje

2014. december 18.
Budapest, Uránia Nemzeti Filmszínház

A Life.hu sztárszerzője, Müller Péter estje zárja december 18-án este 6-kor a Tolnay Klári Centenáriumi Emlékévet. Müller Péter Halhatatlan szerelem című legújabb könyve kapcsán érkezik az Uránia Filmszínházba, egy különleges barátjáról, lelki és szellemi útjáról beszélget az olvasókkal.
Ne feledd, ma este beszélgethetsz az egyik legsikeresebb spirituális íróval!

Forrás: www.mullerpeter.hu

Még mindig úton – A 20 éves Bon-Bon együttes története

2014. december 18.
Budapest, Nyugati téri Alexandra Pódium

Ha van kedved december 18-án este beugrani egy last minute programra, vedd az utadat a Nyugati téri Alexandra Pódium felé. Hihetetlen, de a Valami Amerika című sláger előadója, a Bon-Bon zenekar már 20 éves! Ezt ünneplik frissen megjelent könyvükkel. A bemutatón Sándor András Szolnoki Péterrel és Török Tamással beszélget.

Forrás: www.facebook.com/bonbonzenekar

Karácsonyi Cimborafesztivál

2014. december 20.
Budapest, Magyar Nemzeti Múzeum

Ha nézted és kedvelted az egykor kultikus gyerekműsort, a Cimborát, esetleg szerepeltél is benne, menj, jótékonykodj és szórakozz te is a Magyar Nemzeti Múzeumban az alkotókkal! Egész napos, jótékonysági zenei maratonnal ünnepli 41. születésnapját a Cimbora és 21. születésnapját az Óbudai Danubia Zenekar. Játékok, komolyzene, népzene, remek programok várják a kicsiket és nagyokat.
A Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével a programban hátrányos helyzetű gyerekek is részt vehetnek, és a helyszínen gyűjtés is lesz éhező gyerekek megsegítésére.

Forrás: www.facebook.com/DanubiaZenekar

Rembrandt és a holland "arany évszázad" festészete kiállítás

2014. december
Budapest, Szépművészeti Múzeum

Ha mostanában nem jutsz el Amszterdamba, a nagy ünnepi készülődés közben ugorj be a Szépművészeti Múzeumba Rembrandt és a holland “arany évszázad” festészete kiállításra, ami a múzeum nagy átalakítása előtti záró kiállítás. Nem bánod meg, katartikus élményben lesz részed!

Forrás: www.szepmuveszeti.hu

Punnany Massif duplakoncert

2014. december 20-21.
Budapest, Akvárium

December 20-21-én dupla koncerttel örvendezteti meg rajongóit a nagy sikerű Punnany Massif zenekar. Számos telt házas buli, fesztivál és turné után a zenekar egy olyan koncerttel köszöni meg a közönségnek, hogy kitartóak és hatalmas partikat csapnak együtt, amelyen már az új dalaik közül is hallható lesz néhány. Vigyázz, a jegyek gyorsan fogynak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.