Felnőttek a Jóbarátok egykori cuki gyerekei - így néznek ki ma

Cole Sprouse Rachel Green Jóbarátok gyerekek Ross
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok című népszerű sorozatban két fontos gyerekkarakter is megjelent: Ross kisfia, Ben, illetve Ross és Rachel közös gyermeke, Emma. Vajon hogy festenek ma az egykori gyerekek? Íme!

Ha többet szeretnél tudni a Jóbarátok-babákról, ITT nézheted meg őket!

A Jóbarátok a mai napig a tévétörténelem egyik legnépszerűbb sorozata. A tíz évet megért történetben több baba is feltűnt. Meglepő módon a kiskori szerepeket ikerpárok szokták játszani, hogy kevesebb terhelés jusson egy gyerekre. Ez történt Ross első csemetéjével, Ben karakterével is, akit Charles Thomas és John Christopher Allen játszottak. Az Allen testvéreknek ez az egyetlen szerepük, nem lettek színészek, ma már 24 évesek. Az idősebb Bent Cole Sprouse alakította, akinek szintén van egy ikertestvére, de Dylan nem vett részt a forgatásokon. A fiatalember ma 22 éves.

Cole és Dylan Forrás: AFP/Gabriel Bouys
Meghalt az Addams Family egykori sztárja, Ken Weatherwaxhttp://www.life.hu/kult/20141209-az-addams-family-pugsley-ja-ken-weatherwax-amerikai-szinesz-szivroham-miatt-meghalt.html59 éves korában, szívroham következtében elhunyt Ken Weatherwax színész, aki a hatvanas években a nagy sikerű The Addams Family című sorozatban Pugsley-t alakította.KultOrigoRúzsorgia a filmvásznon - íme, a filmtörténelem legendás rúzsos jeleneteihttp://www.life.hu/kult/20141128-a-filmtortenelem-legendas-ruzsos-jelenetei.htmlIdézd fel velünk a legjobb filmes alkotásokat, amelyekben a rúzs és a rúzsozás különleges hangsúlyt kap.Kult--Így változtak meg a Dawson és a haverok sztárjaihttp://www.life.hu/kult/20141121-a-dawson-es-a-haverok-sztarjai-james-van-der-beek-es-katie-holmes-igy-nez-ki-ma.htmlA népszerű tinisorozatot, a Dawson és a haverokat 1998 és 2003 között vetítették idehaza. Az amerikai széria a nézőket is elvarázsolta, rengetegen követték Dawson Leery és barátai életét. Mi történt azóta a szereplőkkel? Íme.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.