Alicia Silverstone szereplő Spinédzserek karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spinédzserek a 2000-es évek egyik legnépszerűbb tinifilmje volt, a Jane Austin-féle Emma átdolgozása. De vajon azóta hol tart a szereplők karrierje?

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan festenek ma, csaknem 20 évvel a premier után a Spinédzserek szereplői, kattints IDE!

A Life.hu választása: Alicia Silverstone

A Chert játszó főszereplő, Alicia Silverstone nem hagyta abba a színészkedést a film után. Szerepelt többek között az Aerosmith néhány videoklipjében, játszott a Batman és Robinban, illetve a Vámpírcsajokban is feltűnt. De nem csak a kamera előtt bizonyított.

Forrás: Northfoto

Gyakran kampányol a PETA-nak, kiállva az állatok jogaiért (ahogy Vilmos herceg is nemrég szót emelt a témában).

Hollywoodi sztár a nagy sikerű magyar film címszerepébenhttp://www.life.hu/kult/20141212-herendi-gabor-filmjeben-a-loraban-lucia-brawley-jatszotta-a-foszerepet.htmlA Szellemkutyából, a Manderlayből és a Casino Royale-ból ismert Isaach De Bankoléra bízta a november 13-án bemutatott Délibáb főszerepét Hajdu Szabolcs. Az alkotó választása ugyan szokatlan, de nem ő az első magyar rendező, aki külföldi sztárra osztott fontos szerepet egy hazai produkcióban.Kult--Érett felnőttek lettek az Amerikai pite szereplőihttp://www.life.hu/kult/20141211-az-amerikai-pite-cimu-film-tini-szereploi-felnottek-most-megmutatjuk-oket.htmlA 15 évvel ezelőtt vetített Amerikai pite kétség kívül évekig a fiatalok kultfilmjének számított. A szereplők számtalan vidám percet szereztek nekünk, most megmutatjuk, mennyit változtak az elmúlt évek alatt. Kult--Ellopták az új James Bond-film forgatókönyvéthttp://www.life.hu/kult/20141215-elloptak-az-uj-james-bond-film-a-spectre-forgatokonyvet-a-hackerek.htmlA Sony Pictures Entertainment vasárnap jelentette be, hogy a stúdió számítógépeiről ellopott anyagok között ott volt a Spectre című legújabb James Bond-film forgatókönyve is.KultNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.