Mit nézz a tévében karácsonykor? Hangulatkeltő filmek szentestére

Forrás: Northfoto -
karácsony szenteste tévézés család vígjáték Reszkessetek, betörők!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonykor együtt a család és a finom étkezések után jólesik beülni a tévé elé és nézni valamit. Ebben segít a Life.hu. Összegyűjtöttünk 5 + 1 családi vígjátékot, amiért érdemes besüppedni a kanapéba szenteste.

Örömapa – 16.30, M1
Egy esküvő csupa öröm és boldogság. Kivéve, ha te vagy az örömapa. George Banks (Steve Martin) húszéves lánya hazaállít azzal, hogy ő szerelmes és bizony férjhez megy. Mit is érezhetne ilyenkor egy apa? A srác szörnyű és tudatlan, a szülők modortalanok. Az esküvő gondolata borzalom. De csak egy valaki fejében. Így is lesz esküvő?

Forrás: Northfoto

Jégkorszak – A dinók hajnala 18.50, RTL KLUB
Természetesen a kisebbek sem maradhatnak néznivaló nélkül szenteste. Újra együtt a nagy csapat, Manny és felesége, Ellie és Diego, hogy kirángassák Sidet egy dínómama karjaiból, akinek elcsente tojásait. Természetes időközben a picik kikeltek és az újdonsült lajhár mamit különböző mókába keverik. Miközben a többiek megpróbálják kirángatni Sidet a bajból, még nagyobba kerülnek, de közben megismernek egy olyan földalatti világot, ahol még mindig a dinoszauruszok uralkodnak.

E.T - a földönkívüli – 18.50, Viasat 3

Hogy festenek ma az E.T. szereplői? Kattints IDEés megtudod!

Egy amerikai kisvárosban leszáll egy űrhajó, hogy felderítse a terepet. Ekkor jelennek meg a „gonosz" emberek, akik elriasztják a békés látogatókat, azonban valaki lemarad. E.T. az, aki egy közeli ház kertjében bújik el és barátságba keveredik az ott lakó kisfiúval. Elliott, aki apa nélkül nőtt fel, nagyon átérzi az egyedül maradt földönkívüli helyzetét. Barátságukkal azonban sok kalamajkába keverednek, aminek végső küldetése, hogy E.T. hazamenjen.

Forrás: AFP

Négy karácsony – 13.55, Cool
Reese Witherspoon és Vince Vaughn neve hallatán tudhatjuk, ebben a filmben a nevetésé lesz a főszerep. Karácsonykor a családok többsége vándorol egyik helyről a másikra, hogy együtt lehessen a szeretteivel, azonban Kate és Brad megszállottan kerüli ezt a helyzetet és mindenféle hihetetlen történettel áll elő, hogy ne kelljen a családjukkal tölteni az időt. Egy élő közvetítés miatt azonban lebuknak, és kénytelenek végiglátogatni a szülőket, akik persze mind elváltak és külön bohókás családot alapítottak. Mire a négy látogatás végére érnek csordultig lesznek egymás titkaival és újonnan felfedezett érzéseikkel.

Kelekótya Karácsony – 16.00, TV2
Luther Kranknek (Tim Allen) tele a hócipője a karácsonnyal. Miután lányuk bejelenti, hogy nem megy haza az ünnepekre, feleségével úgy döntenek, idén nem otthon töltik a karácsonyt, hanem elutaznak egy melegebb helyre. Már ez is sok macerával jár, mert nehéz a szokásoktól elszakadni és a szomszédok rosszalló tekintetével megbirkózni. Az igazi meglepetés akkor következik, mikor Peruban élő lányuk bejelenti, hogy meggondolta magát és mégis hazautazik, hogy a csodás karácsonyt együtt töltse a családdal. Igen ám, de se fa, se ajándék, se karácsonyi fények. Eszeveszett ámokfutás következik, hogy 24 óra alatt minden a helyére kerüljön!

+1 Reszkessetek, betörők – 20.25, RTL KLUB

Hogy boldogulnak ma az életben a Reszkessetek, betörők szereplői? Cikkünkből ITTmegtudhatod!

Tavaly petícióindult azért, mert egy csatorna sem tűzte műsorra Kevint, akit a családja otthon felejtett Karácsonykor. Idén Kolosi Péter a manóknak jelentette be, hogy az RTL nem követi el ezt a hibát még egyszer. Ódákat zengenénk, de hiába. Az örök klasszikust szerintünk mindenki kívülről fújja.

Megérkezett A szürke ötven árnyalata Mikulása - Análdugót is rejt a zsákjahttp://www.life.hu/news/20141223-a-szurke-otven-arnyalata-ihlette-pajzan-mikulas-megerkezett.htmlÍme, A szürke ötven árnyalata inspirálta pajzán Télapó.NewsOrigoÍgy összegezi az éved a Facebookhttp://www.life.hu/news/20141222-igy-osszegzi-a-2014-es-eved-a-facebook.htmlÚjabb meglepetéssel rukkolt elő a közösségi oldal: fotókkal, havi lebontásban láthatod a 2014-es éved legfontosabb Facebook-eseményeit.News--Három, kettő, egy... szenteste! Íme, a legjobb karácsonyi dalok egy csokorbanhttp://www.life.hu/news/20141222-karacsonyi-dalok-advent-utolso-heteben-hallgasd-ezeket-az-unnepre-keszulodes-kozben.htmlMár csak párat kell aludni és szenteste. Összegyűjtöttünk néhány ünnepre hangoló, kihagyhatatlan slágert, amelyekkel még a karácsonyi készülődés is klassz és vidám lesz.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.