Hagyd, hogy nyomot hagyjon rajtad a buli!

Forrás: Tetoválók Éjszakája 2014 -
A revizor kulturális programajánló közösségi film koncert BUÉK! Vígszínház Tetoválók éjszakája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mire elérkezik a hétvége, biztosan úgy fogod érezni, hogy kell egy kis bejgli-szünet, és jó érzés lesz kimozdulni a hatalmas családi evés-ivás után. Szerencsére nagyon színes programok közül válogathatsz, és a színeset most szó szerint is értheted...

Tetoválók Éjszakája

December 28. 15:30-3:30
Budapest, Dürlin és Dürer Kert

Fogadjunk, hogy neked is van legalább egy titkos, vagy kevésbé titkos tetoválásod. Na ugye! Ha szereted a bőrre készült műalkotásokat, látogass el a Tetoválók Éjszakájára december 28-án a Dürer Kertbe. Közel 100 alkotónak, a hazai tetováló élet legjobbjainak munkáit csodálhatod meg, és idén egy olyan ügy mellé állt a rendezvény, ami sokakat érint: a tetoválások miatti munkahelyi diszkrimináció ellen fognak össze, és remek hazai zenekarok biztosítják a zenét egész délután és este.

Forrás: Tetoválók Éjszakája 2014

Magyarország madártávlatból

December 25, 26.
Ozone Network TV

Ha az étkezőasztaltól csak a tévéig sétálnál, akkor is van számodra programjavaslatunk. Karácsony első és második napján az Ozone Network csatornán megnézheted az első hazai, drónokkal forgatott filmjét. Magyarország egyes tájait szórakoztatóan és informatívan mutatja be a négyrészes sorozat.
Itt az ideje még jobban megismerned országunkat!

Forrás: SCHISCOM

S*10 cirkusz

December 29.
Budapest, Corvintető

Ha nem tudsz szilveszterig várni, hogy végre bulizhass egy nagyot, december 29-én lesz rá lehetőséged a Corvintetőn. Számos fellépő szolgáltatja egész este a talp alá valót a nagyteremben és az erkélyen egyaránt. Ha a Húrkúrók, Suhaid vagy a Sör és Fű neve ismerősen cseng, vagy csak szeretnéd megtudni, vajon milyen zenét játszhat a Szentcsalád Oral Orchestra irány a Corvintető!

Vígszilveszter

December 31.
Budapest, Vígszínház

Garantált a szórakozás a Vígszínházban szilveszter este fél 6-kor illetve 9-kor a Bodó Viktor rendezte A revizor előadáson. Humoros és feledhetetlen előadást ígér a darab, és hogy a hangulat a lehető legjobb legyen, nyereményjátékok is várják a közönséget. Ha nevetéssel szeretnéd kezdeni az újévet, válaszd A revizort!

Forrás: Vígszínház

Előszilveszter - BÚÉK bemutatóval

December 30.
Budapest, Akvárium Klub

Elkészült az első magyar közösségi film. Talán tavaly te is videóztad a szilveszteri buli legjobb pillanatait, mint ahogyan azok is tették, akiknek a beküldött kisfilmjeiből (közel 100 órányi anyagból) összevágták a 70 perces mozifilmet. A BÚÉK premierjét az Akvárium Klubban láthatod december 30-án este 7-kor, de más helyszíneken is lesz lehetőséged átélni a hangulatot. Nagyon izgalmas lesz, és még a szilveszteri bulira is sokkal jobban ráhangolódsz! Sőt, lehet, hogy ismerőseidet is viszontláthatod a filmben.

Keresztes Tamás: "Jó, ha sokfélét játszhat az ember, mert rugalmasabb, lazább marad"http://www.life.hu/kult/20141219-interju-keresztes-tamassal-a-katona-jozsef-szinhaz-szineszevel.htmlMinden szerepében más és igazi kaméleon a Katona József Színház sikeres, fiatal színésze, Keresztes Tamás. Bagdadi Hakima beszélgetett vele az új sikerdarab, A két Korea újraegyesítése kapcsán.KultOrigoÍgy kerek a világ - duci modelleket ábrázoló fotósorozat látott napvilágothttp://www.life.hu/kult/20141220-duci-szepsegek-anyaszult-meztelenul-egy-uj-fotosorozatban.htmlVictoria Janashvili New York-i művész szenzációs fotókat közölt molett szépségekről - akik a fotók kedvéért anyaszült meztelenül mutatták meg bájaikat. A képekből készülő könyvhöz egyedi módszerrel keres szponzorokat a művésznő.KultOrigoHobbit 3 filmkritika - Véget ért minden idők legnagyobb filmszériájahttp://www.life.hu/kult/20141219-filmkritika-a-hobbit-az-ot-sereg-csataja-premierjen-ilyennek-lattuk-a-filmet.htmlElköszönünk Középföldétől: Peter Jackson monumentális filmsorozatának immár a második trilógiája is lezárul, viszlát hobbitok, tündék, orkok és törpök, jó volt veletek! Szerencsére a búcsú méltó módon zajlik le - már-már a Gyűrűk ura szintjét is sikerül megközelíteni. A hobbit: Az öt sereg csatája, kritika.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.