Ezek lesznek A szürke ötven árnyalatának zenéi

zene Frank Sinatra E.L. James film Szürke 50 Beyonce A szürke ötven árnyalata Ellie Goulding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már alig várjuk A szürke ötven árnyalatának februári premierjét. Hogy csillapítsuk kíváncsiságodat, eláruljuk a film összes betétdalának címet. 

Az eddigi előzetesekben Beyoncé hangja volt hallható, és arról is beszámolt a Life.hu, hogy Ellie Goulding dala is szerepelni fog a várva várt filmben. Most kiderült, a The Rolling Stones, Sia és Frank Sinatra neve is szerepel a betétdalok listáján.

Forrás: Youtube

A szürke ötven árnyalata betétdalai

1. I Put A Spell On You (Fifty Shades Of Grey) – Annie Lennox

2. Undiscovered – Laura Welsh

3. Earned It (Fifty Shades Of Grey) – The Weeknd

4. Meet Me In The Middle – Jessie Ware

5. Love Me Like You Do – Ellie Goulding

6. Haunted (Michael Diamond Remix) – Beyoncé

7. Salted Wound – Sia

8. Beast Of Burden – The Rolling Stones

9. I’m On Fire – AWOLNATION

10. Crazy In Love (2014 Remix) – Beyoncé

11. Witchcraft – Frank Sinatra

12. One Last Night – Vaults

13. Where You Belong – The Weeknd

14. I Know You – Skylar Grey

15. Ana And Christian – Danny Elfman

16. Did That Hurt? – Danny Elfman

A Golden Globe-díjátadón újabb jelenetet mutattak be a február 14-én mozikba kerülő filmből, nézd meg te is!

Megérkezett A szürke ötven árnyalata Mikulása - Análdugót is rejt a zsákjahttp://www.life.hu/news/20141223-a-szurke-otven-arnyalata-ihlette-pajzan-mikulas-megerkezett.htmlÍme, A szürke ötven árnyalata inspirálta pajzán Télapó.NewsOrigoVégre! Itt a teljes A szürke ötven árnyalata előzetes!http://www.life.hu/news/20141114-a-szurke-otven-arnyalata-teljes-elozetese-megjelent.htmlElkészült a várva várt A szürke ötven árnyalata teljes új előzetese. Bő két percig nézheted a szexi Jamie Dornant és persze Dakota Johnsont, így máris könnyebb kivárni a 2015-ös Valentin-napot, amikor moziba kerül a trilógia első része. NewsNorthfotoMár most falhatod A szürke ötven árnyalatáthttp://www.life.hu/news/20140731-a-szurke-50-arnyalata-erotikus-regeny-megihlette-a-cukraszokat-is-kaposak-a-christian-es-ana.htmlA szürke ötven árnyalata-fanatizmus a könyvesboltok után a divatvilágot, most pedig a cukrászdákat is meghódította.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.