Elhunyt Várady Viktória, a Madách Színház színművésznője

betegség halál Madách Színház Várady Viktória temetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Madách Színház színművésznője hosszan tartó, súlyos betegség után életének 41. évében csütörtökön elhunyt. Várady Viktóriát a színház saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek.

Várady Viktória 1974. szeptember 1-jén született, 2001-ben végzett a Színművészeti Főiskolán operett-musical színész szakon, Szirtes Tamás osztályában.

Forrás: Facebook/Madách Színház

A színművésznő az elmúlt 13 évben részese volt a Madách Színház legnagyobb sikereinek: Az Operaház fantomjától a Macskákon át a Mary Poppinsig szinte minden zenés előadás elmaradhatatlan szereplője volt. Az ő nevéhez fűződik az Anna Karenina című musicalopera koreográfiája is. Ő alakította többek között a Nyomorultak című darabban Madame Thénardier-t, A Négyszögletű Kerek Erdőben Nagy Zoárdot, Az Operaház Fantomjában Meg Giryt, a Jézus Krisztus Szupersztárban Démont és a Mary Poppinsban a Madaras asszonyt - tudósít az MTI.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.