5 dolog, amiért örülünk annak, hogy Robbie Williams jön a Szigetre

Forrás: AFP -
Robbie Williams fesztivál Nagyszínpad koncert Sziget2015 Sziget show 5 dolog énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány nap, és végre a Sziget Fesztivál nagyszínpadán hallgathatjuk Robbie Williams isteni hangját. Összeszedtünk néhány dolgot, amiért nagyon várjuk már a szívtipró koncertjét. Visszaszámlálás indul! 

1. Kolbászozhatunk vele egyet

Mint minden pasit, valószínűleg Robbie-t is meg lehet fogni a hasán keresztül. Ha összefutnánk vele a kolbászos standnál vagy a lángososnál, nem hagynánk, hogy anélkül távozzon, hogy megevett velünk egy jó lekváros palacsintát is. Na persze csak egy fröccs kíséretében.

Andi, 29, könyvelő

"Én szimplán csak hallgatnám az isteni hangját, vagy innék vele egy házi páleszt. Megkérdezném, bejönnek-e neki a magyar csajok."

2. Végre megnő az egy négyzetméterre jutó szexin szőrös férfiak száma

Robbie Williams egyszerűen férfias. A sok simára borotvált srác között imádni fogjuk Mr. Williams mellszőrét és tetoválásait.

Forrás: AFP

3. Elkaphatjuk egy afterpartin

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy ha a mínusz egyedik napon még nem lesz túl nagy nyüzsgés a Szigeten, a belvárosba indul bulizni. Fáradtság ide vagy oda, hajnalig mulatnánk vele. (Zimány Linda után szabadon...)

Móni, 24, egyetemista

"Elvinném karaoke-zni, és olyan duettet énekelnék vele, hogy kettéállna a füle."

4. Új hátterünk lehet a telefonon

Egész biztos, hogy szeretnénk megörökíteni a koncertet, amire a legjobb módszer egy egész albumnyi fotó készítése. Ezek közül a legjobb telefonháttérként fog landolni, hogy bármelyik pillanatban újra megnézhessük... Az ügyeseknek még egy szelfi is összejöhet a Budapest felirat előtt.

Forrás: AFP

5. Beleszeret Budapestbe, és visszatér

Már két nagykoncertet adott Budapesten, de az első alkalommal beteg volt, még szurit is kapott - ahogy azt két szám között elmesélte. Másodszor csak szimplán sietett, ezért nagyon reméljük, hogy most, harmadjára megtetszik neki Magyarország, és gyakrabban lesz kedve visszalátogatni. Ha kell, szívesen idegenvezetjük!

Emőke, 35, pedagógus

"Örülök, hogy jön Robbie a Szigetre, de csak akkor vagyok hajlandó kimenni a koncertre, ha magával hozza az irtó dögös akcentusát!"

+1. És hogy miért örülünk legjobban, hogy Robbie Williams jön a Szigetre? Mert Robbie Williams jön a Szigetre!

"Éhes vagy?" "Nagyon!" - Újabb ízletes jelenet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/kult/20150208-konyhai-palacsintasutos-jelenet-a-szurke-otven-arnyalata-filmbol.htmlNa, jó! A szürke ötven árnyalata marketingesei nem viccelnek: egyre kapjuk az újabb és újabb jeleneteket a filmből. Most a konyhába kalauzolnak bennünket.Kult--Mit rejt a fájdalom vörös szobája? Újabb részlet A szürke ötven árnyalatábólhttp://www.life.hu/kult/20150206-a-szurke-otven-arnyalata-ujabb-teljes-jelenteben-christian-grey-megmutatja-a-fajdalom-voros-szobajat.htmlÚjabb teljes jelenet A szürke ötven árnyalatából: nézd meg, hogyan vezeti be Christian Grey a fájdalom vörös szobájába Anastasia Steele-t.Kult--Így kerestek a magyar zeneszerzők 2014-benhttp://www.life.hu/kult/20150206-az-artisjus-magyar-szerzoi-jogvedo-iroda-kozzetette-a-tavalyi-evben-zeneszeknek-szerzoknek-kiosztott.htmlKi gondolná, hogy egy jól megírt slágerrel több százezer forintot lehet keresni? Az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda közzétette a tavalyi évben kiosztott jogdíjak összegét.Kult--Ez nagyon cuki! Gyerekek játsszák el az Oscar-díjra jelölt filmekethttp://www.life.hu/kult/20150204-gyerekek-jatsszak-el-az-oscar-dijra-jelolt-filmeket.htmlZseniális videó készült! Gyerekek újraértelmezték az Oscarra jelölt filmeket. Kult--Melegíts be a Robbie Williams koncertre a Life.hu-val!http://www.life.hu/kult/20140425-robbie-williams-brit-vilagsztar-pentek-este-koncertezik-a-papp-laszlo-sportarenaban-osszegyujtottuk.htmlA brit énekes világkörüli turnéjának első állomása lesz a Papp László Sportaréna. Ennek apropóján összegyűjtöttük kedvenc dalainkat! Aki nem tud elmenni, azért gördítsen lejjebb, aki szerencsés és ott lesz, az pedig hangolódhat velünk az esti bulira. Robbie forever!Kult--Sokkoló titkok derültek ki Robbie Williamsről!http://www.life.hu/kult/20110602-robbie-williams-hormoninjekciokkal-fiatalodik.htmlA férfias és köztudottan szexmániás énekesnek, Robbie Williamsnek meggyűlik a baja a saját szervezetével - injekcióznia kell magát az intenzív nemi élet érdekében.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.