David Guetta, Slash és Fatboy Slim is jön a VOLT fesztiválra

VIP Slash fellépő David Guetta Fatboy Slim John Newman Motörhead VOLT Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VOLTra jellemző eklektika jegyében világsztárok újabb sora igazolt az idei soproni fesztiválra. A már korábban bejelentett nevek – a Motörhead, John Newman, a Rise Against és Parov Stelar – mellé sorakozott fel David Guetta, Slash, a Bastille, Fatboy Slim.

Magyarország egyik legnépszerűbb zenei eseménye 2015-től még szorosabban kapcsolódik fő szponzorához, ennek köszönhetően a fesztivál új, hivatalos neve: Telekom VOLT Fesztivál.

Forrás: Origo

"A kezdetek óta fontosnak tartjuk, hogy a VOLT Fesztivál programkínálata a lehető legszínesebb legyen" – emelte ki Fülöp Zoltán fesztiváligazgató. "Ezt bizonyítja a most nyilvánosságot kapott sztársor is, hisz' a bejelentett nevek kivétel nélkül más-más műfajt képviselő világsztárok. Valóban igazán eklektikus a kínálat, amelyben évek óta a világ legelsői között jegyzett DJ, rocklegenda és a sikerlisták aktuális kedvencei is szerepelnek" – tette hozzá a szervező.

Idén a VOLT megnövelt küzdőterét tölti meg a világ leghíresebb, korunk legnépszerűbb DJ-je és producere, David Guetta, kinek dalait csak az nem hallotta bolygónkon, aki az elmúlt egy évtizedet a Holdon töltötte.

Pár éve a Budapest Sportarénát, manapság pedig a legfontosabb fesztiválok küzdőtereit tölti meg Slash, minden idők egyik leghíresebb gitárosa, akinek riffjei és szólói kitörölhetetlenül beépültek a világ rockzenei "eszköz- és nyelvrendszerébe".

A VOLT közönsége megszokhatta már, hogy évek óta gigantikus elektronikus show-val zárul a Telekom Nagyszínpad programja. Amíg pénteken David Guetta, addig szombaton egy igazi "nagy öreg", Fatboy Slim pakolja a lemezeket.

Fellép még: Bastille, Wilkinson, Ignite, Nouvelle Vague.

Így nyerhetsz VIP jegyeket

Február 12-én reggel Sopron és Budapest mellett Debrecenben, Szegeden, Veszprémben és Győrben helyeztek el 1-1 plakátot a VOLT aktivistái. A falragaszokon az idei fesztivál 1-1, összesen 7 világsztár fellépője szerepelt, kivétel nélkül olyanok, akiket rajongók ezrei várnak Magyarországra. Azok a szerencsések, akik elsőként találtak rá az új nevekre és kiposztolták azt a VOLT Facebook-oldalára, VIP-bérletet nyertek. Az izgalmas "sztárkereső" játékot a Petőfi Rádió reggeli műsorában élőben követhették a hallgatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.