kulturális programajánló hétvége koncert kiállítás program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak azért imádjuk ezt a hétvégét, mert végre megérkezik a tavasz, de ráadásul szuper elfoglaltságokat is találhatunk mindenfelé. Ezekkel a programokkal biztosan jól indul a március!

Mindenütt nő
2015. március 6-8.
16 magyar városban

Március elején központban a nő! Idén 16 városban 86 intézmény csatlakozott a remek kezdeményezéshez, hogy minél több helyen mutassanak be női alkotók műveit és női sorsokat. A program keretében megnézheted például a nagy klasszikust, a Rómeó és Júliát a Pesti Magyar Színházban, ha pedig családi délelőttre vágysz, menj el a Ludwig Múzeumba, ahová hölgyeknek ingyenes lesz a belépés. Böngészd végig a programot, mindenütt találsz neked valót!

Fotó: Dóka Attila

PORT.hu Bringaexpo
2015. február 26. - március 1.
Hungexpo

A Hungexpo G pavilonja néhány napra csak a bringásoké! 70 kiállító és 120 kerékpáros márka mintegy 10 000 négyzetméreten mutatja be a 2015-ös újdonságokat. Színpadi produkciókkal, látványos biciklis trükkökkel vár minden tekerésért lelkesedőt a Bringaexpo!

Forrás: Thinkstock

Fotókiállítás Sztankay István emlékére
2015. március 29-ig
Bajor Gizi Színészmúzeum

A közelmúltban elhunyt színészre emlékezhetnek, akik ellátogatnak a Bajor Gizi Színészmúzeumba, a Sztankay István szerepeit felidéző fotókiállításra. Ötvenkét színpadi szerepéből elevenítenek fel pillanatokat a megható képek.

Forrás: MTI/Nándorfi Máté

Symbál
2015. február 28.
Symbol

Hagyd magad mögött a telet egy hatalmas farsangi bulival február 28-án a Symbolban! Ne felejts el beöltözni, mert a legjobb jelmezekben bulizók között nyeremények is gazdára találnak.

Forrás: Thinkstock

Utazás-kiállítás
2015. február 26.
Hungexpo

Számos kiállítóval érkezik az utazás-kiállítás a Hungexpóra február 26-án. Ha mindened az utazás, itt biztosan jó tippeket kaphatsz, hová érdemes menned a következő szabadságod alatt. Ráadásul te lehetsz a szerencsés, aki megnyeri a mauritiusi utat!

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.