Így ötvözi a táncot és a szobrászatot a művész - csodás fotók

Forrás: Guido Argentini -
fotó ezüst Guido Argentini tánc test szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Guido Argentini két szerelmét ötvözte: a táncot és a szobrászatot. Így születtek meg ezek a gyönyörű képek. 

A női test szépsége inspirálta a művészt, hogy elkészítse Silver című fotósorozatát.

Forrás: Guido Argentini

A művész három témában alkot legszívesebben. Nők, virágok és helyek, ahol már járt. Itt megcsodálhatod a többi művét, köztük az ezüst nőket is.

Ez ám a sztárszelfi! Egy fotón pózol a három világhírű úriember http://www.life.hu/news/20150304-kozos-szelfin-david-beckham-tom-cruise-david-beckham.html Ilyen egy igazi sztárszelfi! David Beckham Tom Cruise-zal, és Madonna exével, Guy Ritchievel pózolt közös fotón. De nem ám akárhol! News -- Ki sem találnád, mi van ma: március 4., a patkányűzés napja http://www.life.hu/news/20150304-marcius-4-a-patkanyuzo-nap.html Úgy tartja a hagyomány, ha március 4-én kiűzzük a patkányokat, egész évben elkerülik a házat a rágcsálók. News Thinkstock Megérkezett Nur nuru bin és Vobara - Csütörtökön avatják fel a budapesti koalákat http://www.life.hu/news/20150304-a-budapesti-allatkertbe-erkeztek-a-koalak-nur-nuru-bin-es-vobara.html Übercuki! Csütörtökön avatják fel az állatkertbe érkezett két koalát. News -- Aki sokat nyomkodja a telefonját, hajlamosabb lehet a depresszióra http://www.life.hu/news/20150303-depressziora-hajlamos-aki-sokat-telefonal-smsezik-csetel.html A texasi Baylor Egyetem érdekes párhuzamot vont a telefon nézegetés és a depresszió között. Akik túl gyakran piszkálják a telefonjukat, hajlamosabbak a depresszióra, és rosszabb a humoruk. News Thinkstock Kínos! Koncert közben esett ki Britney Spears műhaja http://www.life.hu/news/20150304-koncert-kozben-esett-ki-britney-spears-muhaja-las-vegasban.html Kínos pillanatokat élt meg nemrégiben Britney Spears. News Origo Ha ma csak egy képet nézel meg, ez legyen az: Menyétet visz a hátán a harkály http://www.life.hu/news/20150303-egy-fotos-fenykepezte-le-a-harkalyt-hatan-egy-menyettel.html Egy essexi fotós kapta lencsevégre a hátán kapaszkodó menyéttel repülő harkályt. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.