kulturális programajánló hétvége koncert kiállítás program programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koronázd meg a tavasz első hétvégéjét igazán jó programokkal. Mindegy, hogy korán kelő, későn fekvő vagy délután lustálkodó vagy, minden napszakra van egy ötletünk. Íme, a heti programajánló!

1. Vadregény
Március 10.
Pesti Magyar Színház

Irány az erdő! De legalábbis a Pesti Magyar Színház március 10-én. Ámulat, borzongás, olykor bizony könnyek – de mindenekfölött szakadatlan kacagás: ezt ígéri a Pesti Magyar Színház miden mai és örök fiatalnak szóló darabja, a Vadregény. Ha kedvenceid voltak a Grimm-mesék, kihagyhatatlan számodra ez az előadás!

Fotó: Dóka Attila

2. Fagylalt kiállítás és fesztivál
Március 6-8.
Syma Rendezvényközpont

A kiállítás és fesztivál főszereplője nem más, mint mindenki kedvence, a fagyi. Amellett, hogy jól teleeheted magad a tavasz és nyár egyik legjobb dolgával, a fagyival, érdekes információkat is megtudhatsz róla a Syma Rendezvényközpontban. Most nem számítanak a kalóriák!

Forrás: Thinkstock

3. Alexander Skancke @ Contra Mundum
Március 8.
Corvintető

Ha még nem próbáltad, milyen egy vasárnap hajnali buli, vagy esetleg szeretnéd, hogy tovább tartson a szombat este, nyomás a Corvintetőre vasárnap reggel 6-kor. Délután kettőig lépegethetsz a norvég Alexander Skancke, Adras Toth és Roocha ütemeire.

4. Magna Cum Laude Szezonstart
Március 6.
Barba Negra Music Club

Mező Misi bandája március 6-án indítja a szezont a Barba Negrában. Bár a szabadtéri koncertekre egy kicsit még várni kell, remek bemelegítést lesz a pénteki buli!

Fotó: Tyukodi Laszlo

5. Bollywood party – Holi edition
Március 7.
Mika Tivadar Mulató

Hóli, a "színek ünnepe". India legvidámabb, igazi fesztivál hangulatú ünnepe. Ezzel a nagyszabású partival búcsúztatják a telet és köszöntik a tavaszt minden évben! Fedezd fel a színeket a Mika Tivadar Mulató fergeteges indiai buliján.

Így búcsúztasd el a telet a hétvégén!http://www.life.hu/kult/20150225-kulturalis-programajanlo-februar-26-marcius-1.htmlNemcsak azért imádjuk ezt a hétvégét, mert végre megérkezik a tavasz, de ráadásul szuper elfoglaltságokat is találhatunk mindenfelé. Ezekkel a programokkal biztosan jól indul a március!KultOrigoAndorai Péter a Nemzet Színésze letthttp://www.life.hu/kult/20150303-andorai-peter-lett-a-nemzet-szinesze-1.htmlAndorai Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt választották a nemzet színészének kedden Budapesten - tájékozatta az MTI-t a Nemzeti Színház kommunikációs osztálya.Kult--Billy Elliot: a kisfiú, aki nem adta fel az álmaithttp://www.life.hu/kult/20150303-billy-elliot-a-musical-foszereplo-kisfiujat-keresi-az-erkel-szinhaz.htmlHiába bármilyen tiltás és apai szigor, az északkelet-angliai kisfiú nem hagyja magát eltántorítani az oly régóta dédelgetett álmától.Kult--Mézbe mártott testek – Lélegzetelállító fotósorozathttp://www.life.hu/kult/20150303-meztelen-ferfiak-es-nok-testet-martotta-mezbe-egy-fotos-egy-lelegzetelallito-fotosorozat-kedveert.htmlMeztelen férfiakat és nőket öntött nyakon egy-egy vödör mézzel Blake Little fotográfus, így készült el a nem mindennapi képsorozata.KultOrigoKis híján tragédia történt a Győri Nemzeti Színházban - Júdás megformálója majdnem felakasztotta magáthttp://www.life.hu/kult/20150302-kis-hijan-tragedia-tortent-a-gyori-nemzeti-szinhazban-judas-megformaloja-sandor-peter-majdnem.htmlBaleset történt a Győri Nemzeti Színházban. A Jézus Krisztus szupersztár egyik leglátványosabb jelenetében – mikor Júdás felakasztja magát egy toronyban – Sándor Péter elvétette a mozdulatot és fulladozni kezdett.KultOrigoEndrei Judit 17 év után ül vissza a mikrofon mögéhttp://www.life.hu/kult/20150302-endrei-judit-teves-17-ev-utan-ter-vissza.htmlFodor János hívására tér vissza és ül be a mikrofon mögé Endrei Judit, aki 17 éve intett búcsút a média világának. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.