Csatornát váltott a Showder Klub

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
RTL 2 Showder Klub stand up
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatértek a képernyőre a stand-up comedy ismert arcai hétfőn késő este. 

Hét éve megy a Showder Klub itthon, de a 15. évad premier részeit az RTL II nézői láthatják elsőként, hétfőnként 22 órától. A produkció az anyacsatornán is látható lesz a közeljövőben.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Kovács Kristóf cégének - írja az Origo - több mint 40 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Aranyosi Péterrel, Dombóvári Istvánnal, Mogács Danival, Kőhalmi Zoltánnal, Beliczai Balázzsal, Hadházi Lászlóval és Benk Dénessel.

Boggie: "Elszomorít, hogy bárki a békéért és a békéről szóló dalomat önmaga vagy nemzete elleni támadásként kívánja beállítani"http://www.life.hu/kult/20150323--izrael-allam-nagykovete-kifogassal-elt-csemer-boglarka-boggie-wars-for-nothing-cimu-dalanak.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a napokban Izrael állam nagykövete kifogással élt Csemer Boglárka „Boggie” Wars for Nothing című dalának háttérvetítésével kapcsolatban. Az énekesnő ezúttal - először és utoljára - kommentálta a témában megjelent sajtóhíreket. KultFotó: Bielik István - OrigoMinden idők öt legszerethetőbb prostituáltja a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20150323-minden-idok-ot-legszerethetobb-prostitualtja-a-filmvasznon-micsoda-no-irma-te-edes-dugipenz.htmlImmár 25 éve, hogy március 23-án bemutatták a Micsoda nő!-t a mozikban. Ezen a jeles napon pedig mi mással tiszteleghetnénk a világ egyik leghíresebb szegény lány-gazdag férfi románca előtt, ha nem a filmtörténet leghíresebb és leginkább szeretetreméltóbb prostituáltjaival? Mutatjuk őket.Kult--Adrenalinfröccs és igazi mai hősök – ez vár rád a héten!http://www.life.hu/kult/20150320-adrenalinfroccs-es-igazi-mai-hosok-ez-var-rad-a-heten-a-banff-mountain-film-and-book-festivalon.htmlAcélos izmok, lélegzetelállító tájak, extrém teljesítmények és mindezt te is átélheted az év legkülönlegesebb filmjeit nézve, úgyhogy adrenalinra fel!Kult--Így ünnepelte születésnapját Clint Eastwood jóképű fia, Scotthttp://www.life.hu/kult/20150322-oliver-stone-tarsasagaban-unnepelte-szuletesnapjat-clint-eastwood-fia-scott-eastwood.htmlInstagram oldalának tanúsága szerint Oliver Stone, amerikai filmrendező és forgatókönyvíró társaságában ünnepelt a fiatalabbik Eastwood.Kult--Osvárt Andreára nincs szükség Magyarországonhttp://www.life.hu/kult/20150322-osvart-andreara-nincs-szukseg-magyarorszagon-a-masodik-glamour-gyozelme-utan-sem.htmlHiába A Megdönteni Hajnal Tímeát című 2014-es mozifilm főszerepe, valamint a két Glamour Woman of the Year díj, nem kell a hazai közönségnek Osvárt Andrea.KultFotó: Zsigmond László/Life.huMacaronmenyországban jártunk – ízes színes sütik világahttp://www.life.hu/kult/20150320-macaron-napon-jartunk-ahol-megkostoltuk-az-osszes-suticsodat-es-kivalasztottuk-a-top-5-macaront.htmlA Life.hu csapata ismét kilátogatott a Macaron napra, ahol pillanatok alatt bűnbe estünk és végigkóstoltuk a nekünk tetsző apró süticsodákat.KultFotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.