Első filmjét rendezi Bradley Cooper

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy -
színész rendezés Bradley Cooper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első rendezésére készül Bradley Cooper. Az amerikai színész a Warner Bros. filmstúdióval folytat tárgyalásokat a Csillag születik című 1937-es romantikus dráma harmadik feldolgozásának elkészítéséről.

Az eredetileg Janet Gaynor és Fredric March főszereplésével készült mozi középpontjában egy filmsztár áll, aki felkarol egy tehetséges fiatal színésznőt, ám míg a lány karrierje egyre feljebb ível, addig a korosodó és alkoholproblémákkal küzdő férfi csillaga egyre lejjebb áldozik. A tervek szerint Cooper nem csupán rendezője, hanem Jon Peters, Bill Gerber és Basil Iwanyk mellett a film producere is lenne. A Warner Bros. évek óta készül a Csillag születik újabb feldolgozásának elkészítésére. Évekkel ezelőtt rendezőként Clint Eastwood, női főszereplőként pedig Beyoncé Knowles neve is felmerült, ám az amerikai énekesnő időközben terhes lett, míg Eastwood a Jersey Boys című musicallel kezdett foglalkozni.

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

Azt egyelőre nem tudni, hogy Cooper feltűnik-e az új produkcióban és Beyoncé visszatér-e a projekthez. Korábban Will Smith, Tom Cruise, Leonardo DiCaprio és Christian Bale neve is felmerült a lehetséges férfi főszereplők között - idézte fel a The Hollywood Reporter című filmes portál.

A William A. Wellman által rendezett és nyolc Oscar-díjra jelölt 1937-es filmnek eddig két feldolgozása készült. Az 1954-es feldolgozásban Judy Garland és James Mason, az 1976-os változatban Barbra Streisand és Kris Kristofferson játszották a főszerepeket. A mostani forgatókönyvet Will Fetters és Cooper jegyzi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.