kulturális programajánló hétvége koncert étel programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az idő melegszik, és csökken a ruhák száma rajtunk, annál jobban nő a kedvünk, hogy kimozduljunk hétvégén. A Life.hu erre a hétvégére is ajánl néhány programot, hogy semmi kifogásod le lehessen, és szórakozni indulj a pároddal, a barátaiddal vagy a családdal. Sőt, jó hírünk van: ha a Magyar Ízek Vásárán beszalonnázol, azonnal le is mozoghatod a Testébresztő napon. 

1. Coca Cola Testébresztő Nap
Március 28.
Syma Rendezvényközpont

Több, mint 10 színpadon előtt, rengeteg sportrajongó mozog egyszerre, miközben a legprofibb edzők a színpadokon mutatják be a legtrendibb és legjobb mozgásformákat. Nőket, férfiakat és gyerekeket is vár a Syma március 28-án.

Forrás: Thinkstock

2. Banff Mountain Film and Book Festival
Március 26-28.
Corvin mozi

Acélos izmok, lélegzetelállító tájak, extrém teljesítmények és mindezt te is átélheted az év legkülönlegesebb filmjeit nézve, úgyhogy adrenalinra fel, és irány a Corvin mozi.

Forrás:

3. Random Trip feat. Kiss Tibi, Kollányi Zsuzsa
Március 31.
A38

A műfajokon átívelő Random Trip koncertsorozat következő előadói Kollányi Zsuzsa és a Quimby zenekarból jól ismert Kiss Tibi. Hallgasd meg a remek improvizációs koncertet, és ha tetszett, minden ketten visszatérhetsz az A38-ra a Random Trip következő állomására.

Forrás: Facebook/Quimby

4. Gabi, Biga meg a Nika
Április 1-től
Hangképző

Ha jó hangod van, és szeretnéd, hogy Heinz Gábor Biga, Veres Mónika és Szűcs Gabi is megerősítsen ebben, indulj el a Hangképző versenyen. Április 1-én kezdődik a felkészülés, júniusban pedig színpadra állhatsz, és megmutathatod magad. Olvasd el a részleteket ITT.

Szűcs Gabi Forrás: Facebook/Szűcs Gabi Official

5. Magyar Ízek Vására
Március 27-29.
Millenáris Kert

Igazi magyar ízeket kóstolhatsz a Magyar Ízek Vásárán. Ha mindened a hús, ezt imádni fogod. Sonka, kolbász, szalonna, torma, sajtok és még sok más finomság vár rád a Millenáris Kertben.

Forrás: magyarizek.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.