Kiderült, mi a legszexisebb téma - híres aktok újragondolva

fotó fotóművész meztelen akt New York Matthew Leifheit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy híres New York-i fotóművész, Matthew Leifheit jól ismert akt festményeket gondolt tovább tanítványaival.

„A meztelenség mostanában nagyon szexi téma" – nyilatkozta a fotós, aki egyébként a legnagyobb magazinoknak dolgozik, emellett pedig a School of Visual Arts művészeti iskolában tanít. Diákjait mindig az újdonságokra, és látásmódjuk kiszélesítésére ösztönzi.

/1503/Vel_z201533111828

A klasszikus aktokat újragondolva és újraalkotva olyan ütős fotók készültek, hogy kiállítás is nyílt a képekből. A szexi meztelen fotókról itt olvashatsz bővebben.

Justin Timberlake úgy örült Taylor Swift sikerének, mint még soha senki máshttp://www.life.hu/kult/20150330-justin-timberlake-visongva-orult-taylor-swift-dijanak-az-iheartradio-dijatadon.htmlVisongva ünnepelte kolléganőjét Justin Timberlake a vasárnap esti iHeartRadio gálaestjén. Annyira cuki!Kult--Minden idők öt legszerethetőbb prostituáltja a filmvásznonhttp://www.life.hu/kult/20150323-minden-idok-ot-legszerethetobb-prostitualtja-a-filmvasznon-micsoda-no-irma-te-edes-dugipenz.htmlImmár 25 éve, hogy március 23-án bemutatták a Micsoda nő!-t a mozikban. Ezen a jeles napon pedig mi mással tiszteleghetnénk a világ egyik leghíresebb szegény lány-gazdag férfi románca előtt, ha nem a filmtörténet leghíresebb és leginkább szeretetreméltóbb prostituáltjaival? Mutatjuk őket.Kult--Pornósztárokkal forgat Vince Vaughn és Colin Farrell http://www.life.hu/kult/20150320-vince-vaughn-es-colin-farrell-pornoszinesznokkel-forgatja-a-true-detective-masodik-evadjat.htmlA hírek szerint a True Detective – A törvény nevében című nagysikerű HBO sorozat második évadjában egy nagyon forró szexjelenet is helyet fog kapni.KultAFPMézbe mártott testek – Lélegzetelállító fotósorozathttp://www.life.hu/kult/20150303-meztelen-ferfiak-es-nok-testet-martotta-mezbe-egy-fotos-egy-lelegzetelallito-fotosorozat-kedveert.htmlMeztelen férfiakat és nőket öntött nyakon egy-egy vödör mézzel Blake Little fotográfus, így készült el a nem mindennapi képsorozata.KultOrigoEgy sálnak adott életet Robert Pattinson terhes barátnőjehttp://www.life.hu/kult/20150325-fka-twigs-robert-pattinson-baratnoje-terhes-es-egy-salat-szul-legujabb-videoklipjeben.htmlErről a klipről beszél most az egész világ: FKA Twigs hatalmas pocakkal vajúdik, majd hoz világra egy nagyon hosszú, színes sálat.Kult--Nem vállalja tovább A szürke ötven árnyalata rendezését Sam Taylor-Johnsonhttp://www.life.hu/kult/20150326-sam-taylor-johnson-nem-vallalja-a-szurke-otven-arnyalata-film-folytatasainak-rendezeset.htmlAz erotikus filmadaptáció első részének rendezőnője maga jelentette be a hírt, miszerint nem viszi tovább A szürke ötven árnyalatát.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.