Interview interjú Mundruczó Kornél Fehér isten filmrendező Andy Warhol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mundruczó Kornélra méltán lehetünk büszkék, hiszen egyre több nemzetközi sikert ér el. Ezúttal az amerikai Interview magazin méltatta a művészt, és interjút is készítettek vele.

A Fehér Isten nemzetközi sikere tovább folytatódik: az Andy Warhol alapította Interview magazin készített interjút Mundruczó Kornéllal a filmről. A beszélgetésben kitértek a mozi több dimenziójára is: a film inspirációjára, arra hogy milyen morális kérdéseket vet fel, illetve az a kérdés sem maradhatott ki, hogy milyen volt együtt dolgozni több száz kutyával.

A filmrendező azt is megosztotta a magazinnal, milyen komoly tapasztalatokat szerzett filmrendezőként, és hogyan változtatta meg a film. „Olyan volt számomra, mint egy terápia. Nem mondom, hogy jobb ember lettem, de más ember lettem azok után, hogy egy évig szorosan együtt dolgoztam ezekkel az állatokkal" – mondta.

Mundruczó Kornél filmje fődíjat nyert Cannes-ban

Ahogy a Life.hu is megírta, Mundruczó Kornél Fehér Isten című filmje nyerte el a cannes-i filmfesztiválon Un certain regard (Egy bizonyos nézőpont) elnevezésű programjának fődíjt.

Szuper sminktrükk áprilisra – ezt ki kell próbálnod!http://www.life.hu/trend/20150331-larion-oscar-szuper-sminktrukk-aprilisra-ezt-ki-kell-probalnod.htmlJohnny Depp lánya díva letthttp://www.life.hu/trend/20150401-lily-rose-depp-johnny-depp-es-vanessa-paradise-lanya-diva-lett.htmlTeszteld magad: Felismered a népszerű filmes karaktereket a szőrzetükről?http://www.life.hu/trend/20150401-hires-filmes-karakterek-felismerhetoek-a-hajukrol.htmlDukai Regina hatalmas dudákkal pózolthttp://www.life.hu/trend/20150331-dukai-regina-modell-hatalmas-mellekkel-pozolt-egy-kulonleges-nyomasu-polonak-koszonhetoen.htmlNem modell, mégis az ő bikinis képéért rajong most a fél világhttp://www.life.hu/trend/20150331-rachel-hollis-blogger-es-edesanya-bikinis-fotojaert-rajong-most-a-fel-vilag.htmlPikali Gerda elcsúfította magáthttp://www.life.hu/trend/20150330-pikali-gerda-szineszno-rekasi-karoly-kedvese-elcsufitotta-magat-egy-szerep-kedveert-ronda-nove.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.