Döbbenetes! Hét év telt el Antal Imre, az ország humoristájának halála óta

halál Szeszélyes évszakok humorista Antal Imre
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy repül az idő! Pontosan ma van hét éve annak, hogy a különleges tehetséggel megáldott Antal Imre távozott az élők sorából. Azóta is minden nap hiányzik a rajongóinak!

Hét évvel ezelőtt éppen ezen a napon, 72 évesen távozott az árnyékvilágból az ország egyik legismertebb nevettetője, Antal Imre. Annak ellenére, hogy országos ismertséget a televíziós pálya hozott neki, eredetileg zongoraművész volt. Az Országos Filharmónia szólistájaként a világ szinte minden táján fellépett, és még Erkel Ferenc-díjjal is kitüntették.

Forrás: MTI/Beliczay László

A kivételes tehetségű Antal Imre első nagy tévés sikerét a Halló fiúk, halló lányok! című produkció műsorvezetőjeként aratta. Számos sikeres műsornak volt az arca, és több évtizeden keresztül vezette a Szeszélyes évszakok című emblematikus műsort. Filmszerepei közül a Bors című sorozatban nyújtott alakítását tartják a legjelentősebbnek.

Széthordták az örökségét

Szinte semmi nem maradt Antal Imre örökségéből, miután utolsó lakhelyét elárverezték, a róla elnevezett óvodát pedig bezárták. Erről bővebben ITT olvashattok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.