Így leshetsz be idegenek házaiba büntetlenül

buli kulturális programajánló kultúra hétvége koncert program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondoltad volna, hogy megleshetsz régi épületeket belülről anélkül, hogy be kellene szöknöd? És az eszedbe jutott már, milyen jó lenne újra lázadó tininek lenni, és az egyik legkeményebb magyar zenekar koncertjén tombolni? Megteheted ezeket a hétvégén, de ha inkább egy jó zongora koncertshow-ra vágysz, eláruljuk, hova érdemes menned. 

1. Temperamento - Szentpéteri Csilla&Band koncertshow
Április 18.
Pestszentimrei Sportkastély

Az elismert Botafogo táncegyüttes és Zséda vendégszereplésével üzen a zongorázás koronázatlan királynője, Szentpéteri Csilla a fiataloknak: zongorázni nem csak unalmasan lehet.
Temperamentum és szenvedély, fergeteges ritmusok, egyedi látványvilág - ezt ígéri a fergeteges koncertshow programja.

Forrás: Facebook/Szentpétery Csilla Band

2. Tankcsapda, Ganxta Zolee és a Kartel
Április 18.
Syma Rendezvénycsarnok

Hogy robbantják fel a legnagyobb rosszfiúk a színpadot? Pont úgy, ahogy a Tankcsapda és Ganxta Zolee. Lukács Laciék lemezbemutatója garantáltan nagy buli lesz. Elő a bakancsot és a rocker énedet, és indulás tombolni a nehéz fiúk koncertjére.

3. Budapest100
Április 18-19.
Budapest

Minden ház érdekes! - ez az idei Budapest100 jelmondata. Április 18-án és 19-én megnézheted azokat a házakat a fővárosban, amelyek pontosan 100 éve épültek. A házak lakói érdekes történeteket mesélnek neked lakóhelyükről, de meglátogathatsz iskolákat, templomokat is.Több száz eseményt kínálnak az épületek: közös reggeli, zene, sőt, még egy divatbemutatóba is belefuthatsz.

Fotó: Budapest100/Danyi Balázs

4. Snétberger-Jormin-Baron trió
Április 19.
Zeneakadémia

A gitárvirtuóz Snétberger Ferencet Anders Jormin bőgőn és Joey Baron dobon kíséri április 19-én a Zeneakadémián. Ha egy egészen új fajta zenét hallgatnál, itt a helyed, ugyanis Snétberger olyan stílust teremtett, ami egyedülálló.

Snétberger Ferenc gitárművész Fotó: Bielik István - Origo

5. Tap Factory
Április 19.
Budapesti Kongresszusi Központ

A Tap Factory az utcai zenétől a dobokon és a sztepptáncon keresztül az akrobatikáig mindent felvonultat, amitől szórakoztató és látványos lehet egy előadás. A hip-hop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő műsorban ráadásul igencsak szemrevaló úriemberek szerepelnek. Van még kérdés? Ugye, hogy ezt meg kell nézni!

Forrás: www.tapfactory.hu
Tom Hanks beleszeretett a Néprajzi Múzeumbahttp://www.life.hu/kult/20150414-tom-hanks-szinesz-budapesten-forgat-tetszik-neki-a-neprajzi-muzeum.htmlTom Hanks főszereplésével készül Dan Brown legújabb kötetének filmes változata: az Infernót Magyarországon forgatják, és a hírek szerint egy-egy budapesti helyszín teljesen magával ragadta a színészt. Kult--Kockahasak és jónők a Duna TV-n? http://www.life.hu/kult/20150410-uj-magyar-sorozat-a-duna-tvn.htmlSzexi, friss, fiatal sorozatnak ígérkezik a Duna TV új, a csatorna profiljába egyelőre nehezen elhelyezhető sorozat, az Egynyári kaland, mely Április 26-án debütál. Kult--Öröm a köbön! Hegedűs D. Géza díjat kapotthttp://www.life.hu/kult/20150408-hegedus-d-geza-szinesz-gabor-milkos-dijat-kapott.htmlÚjabb rangos szakmai elismeréssel jutalmazták Hegedűs D. Géza munkáját, akinek az idei Gábor Miklós-díjat ítélték oda. KultFotó: Szabó Gábor - OrigoBudapest egy napra Berlinné változikhttp://www.life.hu/kult/20150408-kulturalis-programajanlo-aprilis-9-12.htmlEzen a hétvégén a verseké a főszerep, hiszen április 11. a költészet napja. Persze, ha inkább csoportosan futnál, vagy egy hatalmas mozimaratont tervezel, nem gond, arra is van egy tippünk. KultThinkstockEddie Redmayne lesz az új Harry Potter film főszereplőjehttp://www.life.hu/kult/20150414-eddie-redmayne-szinesz-lesz-az-uj-harry-potter-film-a-legendas-allatok-es-megfigyelesuk-foszereploje.htmlA 33 éves színész az ide Oscar-gálán a legjobb férfi főszerelőnek járó szobrocskát vitte el a Mindenség elméletében nyújtott alakításáért. A sikerszériának, úgy látszik, nincs vége: újabb nagysikerű film főszerepe vár rá. Kult--Titokzatos kór végzett Günter Grass Nobel-díjas íróvalhttp://www.life.hu/kult/20150413-meghalt-gunter-grass-a-badogdob-nobel-dijas-iroja.html87 éves korában meghalt az egyik legjelentősebb kortárs német író, Günter Grass.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.