Ryan Gosling szerepet vállal a Szárnyas fejvadász című kultfilm folytatásában

Forrás: AFP -
Szárnyas fejvadász 2 Ryan Gosling film
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Deadline.com értesülése szerint a filmsztár már szerződéséről tárgyal az Alcon Entertainment produkciós céggel - írja az MTI.

A sci-fi folytatását Dennis Villeneuve rendezi, Ridley Scott, aki a Philip K. Dick regényén alapuló eredeti filmet forgatta, ezúttal executive producerként dolgozik majd az alkotókkal.

Forrás: AFP


Harrison Ford régi szerepében, a replikánsokra (rövid életű androidokra) vadászó Rick Deckardként tér vissza az új történetben, amelynek forgatókönyvét Hampton Fancher és Michael Green írta. Az új epizód évtizedekkel a 2019 Los Angelesében játszódó eredeti film befejezése után veszi fel az események fonalát. A forgatás 2016 nyarán kezdődik.


Gosling, a Drive - Gázt! és a Gengszterosztag sztárja a tavalyi cannes-i filmfesztiválon debütált rendezőként Lost River című filmjével, amely a napokban került az észak-amerikai mozikba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.