Minisztár - Indul A Játékkészítő tehetségversenye miniknek

Forrás: Thinkstock -
tehetségverseny A Játékkészítő Minisztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ifjú énekes-előadó tehetségeket vár a hamarosan induló „Minisztár – A Játékkészítő tehetségek versenye". Az ifjú talentumokat felvonultató verseny a szuper-show-musical, A Játékkészítő dalaira épül. 

Hatalmas sikerrel, több mint 45 ezer néző előtt mutatták be tavaly év végén A Játékkészítő című pop-musicalt Alföldi Róbert, Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Nagy Feró és a Király testvérek szereplésével.

Forrás: Thinkstock

Többek közt a nézők hatalmas lelkesedésének köszönhető, hogy felmerült az ötlet, hogy A Játékkészítő slágereit alapul véve egy tehetségversenyt indítsanak az ifjú (de akár idősebb) korosztályoknak. A versenynek a Minimax csatorna ad majd teret.

Április elsejétől várják a jelentkezők videofelvételeit A Játékkészítő bármely dalát előadva, táncolva, akár jelmezbe öltözve két kategóriában: 6 év alattiak (mini kategória) és 6 év felettiek (max kategória).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.