Nincs szüksége új énekesre a Republicnak

album Boros Csaba tag együttes Republic Cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az együttes Cipő halála után is folytatja, ám leszögezték, már nem keresnek új énekest. Az új albumon csak az együttes régi tagjai szerepelnek.

Cipő pótolhatatlan. Hiába voltak próbálkozások, a Republic nem tudta elhunyt énekesét, a különleges hangú és egyéniségű, Cipőt pótolni. Boros Csaba elmondta, már nem is próbálkoznak mással. Új albumukon 12 dal lesz, amelyen az együttes régi tagjai működnek közre - írja a Blikk.

Boros Csaba, Republic Fotó: Hirling Bálint [origo]

„Hangulatában olyan lesz, mint a korábbi Republic-albumok, hiszen összecsiszolódtunk Cipővel a 23 év alatt, megtanultunk egymástól dolgokat. Olyan, mintha sok album után jönne az első. Mert ezen már nincs velünk. Nem keresünk senkit. Rá kellett jönnünk, hogy ez csak így működik. Bármilyen jó hangú énekes is jönne, azt az életérzést nem tudná visszaadni, ami miatt mi a Republic vagyunk. Ezt csak mi tudjuk" – mondta Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.