Lars von Trier megmondja, miért fontos neki a szex

Forrás: AFP/Christian Liliendahl -
meztelenség találkozó hallgatás szex Antikrisztus A nimfomániás alkoholizmus Lars von Trier filmrendező Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A provokatív filmrendezőnek nincs olyan műve, amelynek ne lenne fontos eleme a szexualitás és a meztelenség. A nimfomániás című film alkotója, Lars von Trier hosszú hallgatás után a The Guardian újságírójának nyilatkozott.

Miután 2011-ben kitiltották a cannes-i filmfesztiválról, a világhírű dán filmrendezőről, Lars von Trierről – a tavaly megjelent A nimfomániás című filmjét leszámítva – alig lehetett bármit is hallani.

Forrás: AFP/Christian Liliendahl

Hol van a férfi? Megnéztük A nimfomániást

A puncim és én - ez lehetne az alcíme Lars von Trier A nimfomániás című filmjének. A rendező férfi létére olyan női mozit alkotott, amely láttán elsősorban a pasik azok, akik kiesnek a komfortzónájuból - a Life.hu kritikáját ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.